Fortsättning på dag 5

Fast egentligen är det nog dag 6 om man ska vara ärlig! Hur som helst har det gått jättebra att ta sig hem. Vi släppte precis av Malin och Carro och ska hem och kasta oss i bingen. Packa ur bilen får bli ett senare bekymmer. Det ligger en massa smått och gott i bagaget. 

Guldet

 

Semester dag 5

Idag kommer bli den bästa dagen på semestern. För idag är vi med Lilian :) 

Finfin utsikt

Idag har vi varit och haft picknick på ett ställe med väldigt fin utsikt. Det är ju fantastiskt väder! 

Kulturell

Idag har vi mest druckit kaffe men lite kultur har det hunnits med. Har gått i en bergsskreva som nästan fick vara med som Helvetesgap i Ronja. Men det stöp pga att den var för smal för hästarna att komma igenom! Ganska mäktigt naturfenomen! 

Semester 2013

 
Så var det dags igen :) 
 
Här kommer lite bilder från vad vi pysslar med om dagarna! Gissa slottet ;)

Skräll

Idag har det varit en ganska händelserik dag på sätt å vis! Madde och grabbarna kom och hälsade på mitt på dagen, strax efter så kom bilspekulanter och tittade på bilen.... och köpte den! När de åkt så fixade vi middag ute på murikkan och åt även ute! Vädret hade vid det här laget blivit riktigt varmt och skönt!
När Madde gav upp för dagen och åkte hem så satte vi och vid grillen ute och eldade och drack ett glas vin! Väldigt fin kväll!! Efter en liten stund kom en av Fredriks jobbarkompisar förbi och efter en par timmar kom det en till! Två väldigt sympatiska och glada killar!
Vid kl 23 så gav jag upp och gick in! Grabbarna gick ner till sjön och kollade läget och sen tog dom och spelade en fotbollsmatch på Hedvigs gräsmatta! Dom hade väldigt roligt som det hördes, undrar om resten av Görviks befolkning tyckte det va lika kul ;)
En bra dag tycker jag att det har varit, även om det var lite synd om Madde som fick roa sig själv ett tag där när vi sålde bilen!! Men jag tror hon överlevde, hon hade ju Sanna till sällskap iaf :-)


Lilla Siam

Äntligen en födelsedagsmiddag, vems vet vi inte och inte bryr vi oss heller!! God mat har vi ätit i de bästa sällskapet och det är det dom räknas :-)


RSS 2.0