Lite uppdatering

Vad sällan jag är in och skriver, tycker att det är så kul när någon annan är in och gör ett inlägg så då får väl jag skärpa till mig och skriva lite jag med!
Tänkte börja med sportlovs veckan, vilken vecka!! Måndag så pluggade jag till kl 12 sen åkte vi in till Byskogen och köpte slalomskidor& pjäxor till Julie! Vilket ställe! Om ni inte varit dit så gör er en sväng och åk och kolla på detta helt nya område! Bara nya villor i långa rader+ ny skola och förskola! NY BYGGT!! Skärpning Strömsunds kommun säger jag bara, som låter våra barn vistas i möggliga lokaler=( Efter skidköp åkte vi till mamma.
Tisdag var det plugg till 12.30 och sen så tog jag och Kim alla barn och åkte med skotrarna till Britt i Tannsjön och fikade. Alltid lika mysigt. Det har tyvärr varit lite folk så hon funderar på att dra ner på sin verksamhet=( När vi kom hem dörifrån så tände vi upp på andra sidan och inväntade våra (sena) repektive och åt middag ute!
Torsdag så åkte vi in på Storsjöbadet och badade hela dagen, efter badet så åkte Emma och Linnea till Maria och sov över där. Julie följde med Alice till Åre och blev pistproffs;) jag och Martin åkte till Fillsta! Jag gillar mina "fillstingar" <3. Fredagen erbjöd en skotertur med Görviksfolk till Småvattnan där Rickar med flera mötte upp, pimpling och grillning=)
Nu måste jag tänka, lördag jo just det den stålande dagen tillbringade vi på Andra sidan, bästa platsen på jorden! Sällskapet var dessutom lika strålande det och man kan ju inte bli annat än stårlande en dag som denna vackra vårvinterdag! Sen så tog jag och Fredrik och avslutade lovet med kräksjuka! Mysigt...Marie hon klev upp tog en promenad och sen satte hon sig i bilen och åkte hem igen, så himla trist för det är inte så ofta hon kommer!
Den här veckan som varit finns det inte så mycket att säga om, vi har varit rätt matt och slö och inte gjort många knop:( Stressen kryper på en för jag vet ju att det jag inte gör varje dag kommer surt efter, nackdelen med att plugga, svårt att sjukskriva sig ifrån böcker och uppsatsskrivning :(
Fördelen med 72 timmars regeln är att idag när vi orkat, har städat och flyttat om lite i tjejernas rum. Fredrik och martin har suttit med nått bygg/mekano/små prylsgrejs och byggt i flera timmar. Vi har haft tid med Martin, bara han <3
Ja det var mina senaste dagar, gick ut hårt på lovet och avslutade lite snopet, men jag är nöjd iaf, vi hann med en hel del. Och hann njuta av tillvaron.

RSS 2.0