Gotland

Nu har jag bokat sommarvecka på Gotland=) Vi åker med färjan över den 28/7 och s5tannar en vecka! Bokade en stuga som ligger ganska nära farmor och ganska nära bad=)

Magsjuka å bullbak

Hej å hå vad vi hinner med mycket idag!! Martin startade upp dagen med att kräkas kl 5.30! Sen körde vi på med examinationen mellan 9-12.30! Lunch. Ut på vedbacken, in och skrev färdigt det sista på en fallstudie lämnade in! Ut på vedbacken och sen in och gjorde middag+ bulldeg! Nu har jag och Martin bakat och gräddat och Fredrik och tjejerna har travat ved!
Det går sakta med veden, Fredrik är mest ute själv och kan inte hålla på så länge åt gången med sitt knä! Men innan påsk så är vi klar:-)
Martin är ganska pigg, äter som vanligt men är lite känsligare kanske, tar till tårarna för minsta grej! Nu hoppas jag bara att vi andra får vara friska för vi ska ju till pappa i helgen!
Puss på er!.... den största Bullen har Martin gjort :)


Finväder

Idag e de finväder, solen skiner å ja borde gå ut me vagnen. Men jag å Emil ligger i soffan å tittar på skidåkning. Så ser oftast våra förmiddagar ut, häng i soffan! Sen när J å J kommer hem brukar vi försöka få nåt gjort. Tömma diskmaskinen typ... Eller slänga på en tvätt. Jag har inte så höga ambitioner att få så mycket gjort nu för tiden. Ska försöka njuta av att bara va.Sen kör vi mycket yatzy om dagarna.... Joel har fått dille på de...! I helgen kanske de blir Åklåsen igen, kanske lite slalom den här gången. Hoppas på finväder då å!

Vardag

I helgen var vi till Ålåsen, för mig var det första gången sen i höstas, eller sensommaren kanske det var till och med. Det var ju toppenväder i helgen, jätteskönt! Runt -5 och alldeles vindstilla, och dessutom sol! Hur skönt som helst! Jesper och Joel hade hur kul som helst med att åka längdskidor, kors i taket, dom har inte alls tyckt att det varit roligt förut. Men Joel framför allt är lite så, sånt han inte riktigt behärskar tycker han inte är kul (vem gör de?!) Men när han väl tränat lite så tycker han det är jättekul. Jag snörade oxå på mig pjäxorna, och åkte lite längskidor oxå, (ett till kors i taket!) Jag åkte ner på Ålåssjön, och drog Emil bakom i skidpulkan. Det var rätt skönt. Det tyckte nog Emil framförallt, för han sov hur länge som helst! Slalombacken var inte öppen än, så vi får väl åka de nästa gång kanske. (Inte Joel då för de e såå tråkigt!!) Men Jesper säger att han ska åka snowboard, så vi får väl se då!! :D

Emil mår bara bra, han äter och sover. Och vill helst va i famnen när han e vaken. Gärna när han sover också, men första nattsömnen sover han skönt i sin säng. I natt sov han mellan 21-02, sen åt han å somna om, men kl 4 tyckte han att de va morgon! Men jag lyckades nog få han å somna om ändå vid fem, så de va ju skönt. Sen kl 7 ringde Kalle på hemtelefonen å väckte oss, eftersom jag inte hade någon mobiltelefon som väckare. Men som tur är, är det nog bara själva laddaren som är trasig, för den laddas nu i USB i datorn.
Annars gör vi inte så mycket, försöker åtminstone hinna med att tvätta lite, eftersom tvättberget bara växer och aldrig minskar... Emil kräks ner oss båda typ hela tiden.....
Men ändå går tiden så himla fort! Emil e nästan 7 veckor nu. Snart börjar man ju jobba ju.....! Paniiik!!

RSS 2.0