Lov och tentatid

Vaknade i morse och var yr, illamående och allmän tillståndet var inte på topp så att säga! Sov länge och Emma hade fixat frukost, min duktiga lilla tjej<3
Åt satte mig och kollade igenom lite inför tentan, träffade de som redan gjort sin! Fick lite info om hur det gick tillväga osv! Nu så har jag kokat kaffe och tryckt i mig Alvedon och ligger i soffan och kolla Bolibompa m Martin och väntar på att jag ska bli lite piggare, måste gå igenom en fråga till innan det är min tur kl 14.30, men det ska nog gå bra tror jag!!
Hoppas verkligen att jag bara är nervös inför det här och inte är på väg att bli sjuk, för det vill jag verkligen inte bli!!! Har ju planer för morgondagen:)
Kram på er


Moster

Blev jag idag för fjärde gången :-) Till Sofie, 3970 gram och 51cm lång! Alla mår bra!

Kan inte sova!!

Detta fenomen har infunnit sig ett flertal tillfällen det senaste året!! Jäkligt enerverande och jag har ingen riktigt bra förklaring till varför det blir så. Ikväll drack jag ganska mycket kaffe, men brukar inte ha nån större betydelse... Hur som helst kan jag ju skriva ett inlägg här och det är ju bra :-) Mina tankar upptas mest av husbestyr för tillfället. Hur mycket ska vi låna? Vilken bank ger oss bäst ränta? Får vi ihop kontanter till både lagfart och handpenning? Kan vi möblera vardagsrummet annorlunda? Var får vi tag på ved?! Små och stora frågor och för det mesta bara roligt att tänka på.Annars funderar jag på hur jag ska prioritera min tid. Är jäkligt less på alla fotbollsfrågor för tillfället! Tar hur mycket tid som helst att gå på möten och konferenser samt förbereda sig inför dessa. Och ändå känner jag mig inte nöjd med min prestation! Får dåligt samvete för att jag inte bidrar tillräckligt. Så ikväll har jag bestämt mig för att inte fortsätta med engagemanget efter årsmötet. Kanske känns annorlunda om nån vecka. Tycker ju att det är jätteroligt men skillnaden är nog att det finns andra saker jag vill lägga tiden på. Hinner inte träna och äta rätt eller umgås med människor runt omkring mig tex. Är ju även sugen på att plugga framöver och då MÅSTE jag strukturera upp livet bättre. Sen jag skrev sist har jag hunnit umgås med pappa en del (han har varit här och byggt badrum), virkat och repat upp en mössa 3 gånger, varit på fotbollskonferens och bomässa samt sy ett par gardiner. I veckan ska jag gå på fotbollsmöte, ha bokklubb och förhoppnibgsvis bli moster. Elin håller på att vänta ihjäl sig. Hon har bestämt sig för att tro att bäbisen kommer den 8 november för att vara på den säkra sidan. Jag tror dock att det blir innan, men man vet ju aldrig!! Hur mår ni och vad gör ni? Nu ska jag göra ett nytt sovförsök. Kram!

Wow!

Det var min tanke när jag klickade mig in på bloggen nyss. Kul med en ny bild! Behövs lite uppfräschning ibland :)
 
Undrar vad det var jag lovade att jag skulle göra?! Be Carro maila bilden/bilderna till mig så vi kan framkalla den? Och vilken var det vi bestämde oss för? Den på bloggen eller den där som var i stående format?
 
Hoppas Sverige överraskar alla och vinner mot Tyskland ikväll!
Kram

Bakat

Börjat ladda upp inför besök, Halloweendisco, dop och loppis!! Hejåhå vad här ska bakas:-)


Söndagkväll

Ikväll har jag och Patrik skrivit på kontrakt! Så vi titulerar oss som husägare numera :) Känns väldigt bra! Finns ingen jag hellre vill köpa och bo i hus med! Nu är bara frågan när vi får tillträde. Vi föreslog 11 januari, säljarna skulle höra av sig om det.Efter kontraktssigneringen gick vi och åt middag på Tingsgården. När vi kom hem öppnade vi en champagne. Sitter och myser i soffan och pratar lån, hihi! Kram på er!

Lördag

Idag har vi städat, nu dricker jag kaffe medans barnen städar bilen:) Fredrik har i storsinnan flyttat ner sig i källaren där han sitter och övar inför Tims dop! Ganska trivsamt att sitta här uppe och höra hur väl som helst när han spelar och sjunger samtidigt som jag slipper se hans sura tryne;)
Om en stund tänker vi gå ner till Tobben för Jessica m familjen kommer dit! Pappa, Margit och Marie kommer oxå en sväng!
Tänkte hinna och byta däck på bilarna med innan snön kommer men hinns inte det så gör vi det sen då!
Nu ska jag sippa vidare på mitt kaffe=)


Tenta

Har skrivit min första salstenta idag!! Skrev på Grevåker fick sitta i ett litet rum uppe vid bildsalen, hade musikskolans blåsmusiker som bakgrunds musik:-) Det känns ganska okej, tror inte att jag kunde svara på riktigt alla frågor, men jag skrev nått på alla iaf! Nu ska jag titta på Bolibompa m Martin tills det är dags att fixa middag och drar vi på ridskolan!
Sen blir det jobb i morgon och sen långhelg som spenderas med mina bästa vänner! Johoo, vad skoj det ska bli <3


Officiellt

Trots att Patrik flyttade in i lördags så är det väl officiellt from idag! Vi är numera sambos :)

En massa kartonger och säckar att packa upp men det är ett ganska roligt nöje om ni frågar mig. Ikväll har vi ansökt om lånelöfte, vi är på husjakt.

Kram!


Fantastiska!

Titta in här:

http://jamtlandaren.blogg.se/

Jag tycker att de är underbara!:o)

Annars? Jo, det var väl ett tag sedan jag hittade hit, men hösten rinner mellan mina fingrar bra mycket snabbare än sanden i ett timglas. Allt jag tänker inom en snar framtid betyder flera veckor fram, men jag tror inte att jag är ensam om att uppleva det så.

Ville bara säga ett snabbt "hejs!" innan det blir för sent. Har en engelskuppgift jag ska göra klar innan jag sover tänkte jag.

Kram på er!

Marie

Det är hos henne vi har tillbringat helgen! Åkte till Solle i fredags efter jobbet, gjorde inget särskilt. Tittade på tv, var på affärn och lite så bara. På lördagen åkte vi till Birsta och var där hela dagen, handlade inte så mycket men försökte reka vad barnen ville ha till julklapp. Igår så var vi ute, promenerade runt och kollade in stan gick på en utförsäljning och köpte ett par brallor. Åt och sen var det dags att åka hem, helgen gick alldeles för fort och det var väldigt mysigt! Skönt att ha Marie så pass nära så man tar sig dit någongång ibland=)
Nu är det inte många dagar tills vi åker till Stockholm, ska bli suuuuuper härligt ♥

RSS 2.0