Migrän eller huvudvärk

Vaknade i siffan i morse och hade så faslig huvudvärk. Ner och tryckte i mig 2 tabletter, fast jag vet att det är en dålig ide! La mig igen och försökte vila bort lite av de onda så att jag iaf kunde kliva upp, gick inte så bra, nästa gång jag klev ur sängen så kräktes jag!
 Skyndade mig att äta en bit rostat bröd och i med mera tabletter. Iväg och lämnade M på dagis, givetvis så blev M ledsen och Kent fick nästan bända loss han från mig så jag kunde åka. 
Väl på jobbet så tänkte jag att det här går inte jag får åka hem igen, men jag drack lite kaffe och tryckte i mig en tab till. Fick lite massage av min Bästa chef någonsin och sen så gick vi ut och då släppte till att bara bli lite vanlig huvuonta! Så jag jobbade hela dagen och mår ganska ok nu iaf och det är skönt! 
Efter jobbet så åkte vi till Wilma och firade henne, 10 år idag, det är inte sant vad fort tiden går!! Idag för tio år sedan så åkte jag och Fredrik hem från BB med Julie♥

Nu har jag suttit en stund och bläddrat i böcker igen, men jag får bara ont i skallen igen och det bara är en gröt av allt så jag skiter i tentan idag igen:(..tar nya tag på Fredag! Det blir så bra så!

Kram och god natt


Onsdag igen...

Har tydligen blivit ett onsdagsnöje för mig att blogga. Det blir ju inte så ofta... Kalle är på aikido så då har jag väl lite dötid..! :)

I helgen var vi på bröllop, familjen Blomqvists. Det var jättefint, med själva vigseln på Svartviken, och därefter fest på Medis. De var så himla fina! Joel och Jesper var med under vigseln och sen skulle de även stanna en stund på middagen också, men eftersom de skulle få sova i Görvik hos Blixts, så tjatade om att få åka dit nångång. Så när Kim ändå var i Hammerdal så fick de åka med honom och Tobben till Görvik. Så de fick hoppa över bröllopsmiddagen, men det var nog lika bra de. De har ju väldigt roligt i Görvik, och dessutom fick ju vi äta i mera lugn och ro, och dessutom fick jag ju ta en öl till maten då!! :)

Grabbarna hade haft det toppen i Görvik, de va nästan besviken när vi kom och hämtade dom i söndags... men vi stannade ju kvar ett tag. Fick ju även träffa Marika och grabbarna Ottosson, så det var ju toppen!! :)

I fredags skulle Joel fixa lite fredagsmys, sa han. Vi satte fram lite popcorn och satte oss framför TV:n och sen sa Joel att han hade en överraskning till oss alla. Han skulle massera oss! För det hade han minsann lärt sig på skolan! Han masserade mig, Kalle och Jesper, en efter en. Första var det "hjärtat", sen "skidåkaren", och så var det nåt mera... å det var jättemysigt! :) Joel var helnöjd!! E de här Din förtjänst, Jenny?! :D


Tenta igen, måste man tenta av en kurs?!

Idag har jag suttit hela dagen och försökt få till en början på tentan. Det går heltrögt kan jag säga, den mesta tiden har gått till att bläddra igenom anteckningar och försöka läsa igenom lite snabbt i böckerna. Det tar sån tid! Jag har suttit sen 8 och har fått till 1000 ord och då ska nog hälften bort igen! Och allt på en punkt oxå, det är ju 5 pukter till...och den ska ligga på 3500-4500 ord!

Nu ska jag och Emma gå ner och äta middag, Julie får kasta i sig maten när hon kommer hem för det är ridskola idag. Hon är hemma halv 5 och vi ska åka kvart i 5, så raska takter!  Ska bli kul att få se när dom rider, jag har ju inte varit med än och fått se=)

Martin har varit på dagis hela dagen och ska få följa Sanna och Tobben hem direkt efter.

När vi kommer hem ikväll ska barnen kastas i säng och så ska jag ha lite träff med en i studiegruppen. Jag  ska försöka spåna lite på min tenta när barnen rider så kanske jag kan skriva lite till ikväll=)

Kram på er alla

Kantarellsoppa

Ikväll har jag lagat kantarellsoppa. En jobbarkompis hade plockat trattkantareller i helgen och tydligen hade hon hittat mycket för hon hade med sig en stor korg som hon gav bort till de som ville ha. Eftersom som jag är haugen (hur skulle ni stava?) på svamp så roffade jag åt mig litegrann... Soppan blev hur som helst väldigt god :) Ska ut och leta mer svamp så jag kan göra mer soppa!!!

Igår kväll när jag skulle hem från Västerås höll det på att gå på tok! Tåget gick 21:35 och jag var där strax före halv och köpte min biljett. Stod att tåget skulle gå från spår 5 så jag dit. Men tåget såg inte ut som jag trodde. Ni vet ju hur tågen mellan Stockholm och Eskilstuna ser ut och jag hade nog förväntat mig att det skulle se ut så men det som stod på spår 5 var ett "riktigt tåg". Ni vet de där som går mellan Östersund och Stockholm. På tåget stod det dessutom Rikstingståget och det fanns en uppsjö av Centerskyltar i fönstren. Ovanför spåret fanns det två skyltar och på den ena stod det Eskilstuna och på den andra Malmö!!! Inte en människa syntes på hela perrongen så jag kunde inte fråga någon heller. Så när klockan blev 21:32 gick jag ombord. Inne på tåget låg det packning och människor överallt så jag fick leta för att hitta ett eget säte. Då såg jag att folk tittade lite konstigt på mig så jag frågade om det var något problem. Då svarade en man att det här var ett abonnerat tåg och ingen allmänhet fick åka med!!! Tur att jag frågade! Skyndade mig ut och när jag klev ner från trappan ropades det ut i högtalarna att tåget till Eskilstuna bytt spår, från 5 till 4A. Hastade iväg till rätt spår och där stod ett tåg som jag kände igen! Skyndade mig på och hann bara komma in så började tåget rulla iväg. Haha, tur att jag upptäckte mitt misstag annars vet man aldrig vart jag hamnat!

Kram på er!

Åh fy fan!

Ibland händer saker som man inte är beredd på!!! Stod i A:s kök och lagade mat eftersom han snart skulle komma hem från jobbet. Då knackar det plötsligt på dörren och in kliver hans dotter! Vi blev nog lika paffa båda två... Hon undrade om hon fick visa sitt rum för sin kompis. Så klart sa jag och försökte verka som vanligt.

En liten stund senare cyklar det förbi en kille utanför köksfönstret flera gånger och jag tycker han påminner lite om A:s mellersta son! Naturligtvis ar det han så när A kom hem från jobbet hakade han på in eftersom han var nyfiken på vem han sett i köket!!

Jag var inte alls beredd på att träffa några barn ännu och hade nog velat ha lite mer kontroll på situationen. Fast å andra sidan kanske det är bra att det bara händer också! Ja, jag vet inte...

Hur som helst hände det här mycket tidigare än vad jag tänkt mig. Vet ju inte ens vad vi har ännu och hade inte tänkt blanda in några andra än oss två än på ett tag!!

Piffad och klar

Jag har haft en härlig morgon! Var bara tvungen att ligga kvar när A åkte på jobbet eftersom det är så skönt att kunna göra det när någon annan har en tid att passa :) Att jag sen klev upp 3 minuter efter att han åkt spelar ju mindre roll :P

Tog mig en lång dusch och har sen piffat till mig eftersom jag strax ska gå till tågstationen och hoppa på ett tåg till Tuk. Tycker att det är trist att man inte har samma talanger som exempelvis Lilian (smink) och Guns (hår) men resultatet är helt okej.

Ska umgås med Gika och mamma idag. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det spelar mindre roll. Huvudsaken är att vi får umgås! Sen tar jag tåget till Västerås och åker hem till A. Vi ska nog gå ut ikväll som det låter. Ska bli kul att undersöka nöjesutbudet i den stan! Det är lite större än Eskils så jag har lite förhoppningar om att det ska bli en rolig kväll. Imorgon vet jag inte vad som händer men en sak som är säker är att jag kan ligga kvar när vissa andra måste upp!! Haha, jag älskar helger och sovmorgnar!

Hoppas ni har det bra vad ni än gör!
Kram

Lunchrast

Nu har jag lunchrast och ska därför passa på att skriva några rader :)

Livet rullar på i en hiskelig fart och det passar mig alldeles utmärkt! Har börjat komma in i arbetsuppgifterna mer och mer och har en massa uppdrag. Idag var jag tvungen att göra ett schema så jag har lite koll på alla saker jag bestämt. Handleder vissa elever och pedagoger och det är en himla röra. Jag är ju inte den mest strukturerade människan som ni vet!!!

Den här veckan har jag umgåtts med A en del, känns bra än så länge. Får se vad som händer i framtiden :)

I helgen ska jag kanske få träffa mamma och Gika. De ska nämligen springa Lidingöloppet. Det är ju ett tag sen jag träffade dem så jag håller tummarna!

Kram på er!

Onsdag

Känner bara att jag behöver skriva av mig lite, men har egentligen inget att berätta, just nu. Är bara lej å så. Har egentligen en massa saker jag borde göra, men hamnar som oftast bara i soffan å slöar. Förkylning kan va på gång också. Kalle är också förkyld och Joel och Jesper också. Jesper har fortfarande inte fått kommit in till läkarn i stan för halsen, men jag tycker nog att han inte klagar lika mycket längre. Så vi får väl se vad som händer där. Joel hostar och hostar, och har också ont i halsen. Förbereder mig med febertermometern varje morgon, men än så länge så har ingen haft nån feber i alla fall. Få se då när det kommer! För kommer gör det säkert. Jag hade ju inge vettigt å skriva men kram på Er.


Power Point Presentation

Ja, det är ju den jag ska göra idag. Grunden består av en intervju som jag gjort med en manlig anonym kollega! Fick alldelse utomordentliga vettiga svar och jag tror jag hade fått högsta poäng om min lärare varit med och sett när jag gjorde detta! Då tycker ju jag att där så skulle det vara klart, men nej då!! En PP ska göras och den har jag då suttit med hela förmiddagen, när jag är klar och nöjd sparar jag det hela och det går bara fint allting..sen läser jag igenom uppgiften en gång till?! Suck, nu blev det förvirrat i min hjärna för då vill de tydligen att vi ska tänka på den historiska aspekten?! Varför då?! Nu är nu, så är det bara och jag vill inte tänka på något annat än att jag är klar!! Men jag skiter i den där nu och så får Mia tänka åt mig på måndag, visst låter det som en suuuperbra plan=)

Puss och Kram


En underbar dag!

Och jag har hur mycket som helst att berätta, men klockan är 23.09 så jag drar den korta versionen! Har har en utbildningsdag som hette "Naturen som klassrum", tror jag iaf=) Suverän karl från Falun som höll i dagen, vi fick göra en massa roliga bra övningar som inte kostar mycket i varken tid eller pengar att planera och genomföra!Åkte till Madde och fick snabbumgås över middag, tack för det♥! Ner på bingo på svartviken och reta upp sig på idioter som inte har vett att dyka upp, ingen nämn och ingen glömd! Mina underbara fina duktiga barn fick klara sig själva hemma!! (Martin fick Kim och Bitta äran att ta hand om=)) Det ser ut som om en tromb gått igenom huset men vad gör väl de, städar jag så e det ju snart samma visa igen så...

Ja, men det var min dag de! Hur har ni andra haft det då??

Kram

Löööööördag!

Go'morron go'morron alla morgonpigga!;o)

Lät inte det där klämkäckt så säg! J ligger här bredvid mig med vilo mode påslaget. Det ser rätt myisgt ut faktiskt! Jag blir lite inspirerad att göra samma sak, men känner mig egentligen mest peppad att gå ut och få lite luft. Tanken var att vi skulle gå ut tillsammans, men nyss när jag sa det till honom sa han : "Nej!". Därför tänkte jag att jag väntar i en kvart så kanske han är mera sugen då. Det finns ju lite roliga lekplatser som jag tycker borde locka lite i alla fall.

Vid lunchtid idag är det ett zumbapass jag tänkte försöka hinna klämma in, för jag har inte kunnat zumba på tre veckor snart. Jag känner mig nästan lite tom när jag inte fått göra det på länge, så det ser jag verkligen fram emot! De har flyttat verksamheten från Olskroken och till Linné igen, så det blir ju lite längre att åka och därför inte alltid möjligt tidsmässigt - särskilt inte på vardagkvällar då jag jobbat. Tur de kör pass på helgen också!:D

Ikväll ska vi umgås med mysigt folk och fira M:s födelsedag, vilket vi gjorde igår kväll också, och imorgon är det fixardag på förskolan, så det är en rätt aktiv helg nu :o)

Hoppas ni får en kanondag!:o)

Bamsekramar!



Lotteri

Jag ska försöka sälja 15 lotter a´100 kr stycket tills på söndag. 1:a pris 3000 kr! Så är ni intresserade så kan ni sms:a mig så fixar jeg en lott=)

Kraaam

Fasen va de blåser!

I morgon börjar Kalle jobba igen. Han var till läkaren idag på återbesök, och fick ett utlåtande. Synd man inte blev doktor så man kanske kan utläsa vad som sägs egentligen i dom där papperen. Tror i alla fall att det stod något om diskbråck, men inte så farligt. Nerver i kläm och så. Han kan i alla fall börja jobba och känna efter vad han klarar av. Annars kanske det är läge att försöka hitta lämpliga arbetsuppgifter som han klarar av. Kalle har ju inte jobbat nu sen i början av juli, så han har varit riktigt långledig. Men det blir nog bra att börja jobba igen!

För min del händer det inte så mycket, har varit på möte i kväll om att fixa en skateboardramp och typ en bmx-bana här på byn. Tänkte visa mitt intresse som förälder i alla fall. Tror säkert att Joel och Jesper är intresserade om några år. Filip skickade in ett brev till kommunen för nån månad sen och skrev att han och några kompisar ville ha detta på byn, och en politiker blev väldigt imponerad och kom genast på besök och var väldigt tillmötesgående. Så i kväll var det ett till möte där några hade kollat upp olika möjligheter och vad man kan göra och var man kan söka pengar till det här. Spännande! Kanske kan bli något!

Än så länge så har mina grabbar bara tränat med lite mindre varianter av skateboard...:

Shopping

Efter jobbet idag åkte jag på Tunapark för att köpa mig minst ett par byxor. Men kom hem utan ett endaste par :(

Dock kunde man hitta lite andra saker i min påse :P

En röd tröja, en grön tröja, en svart och blårandig tröja, tre par trosor, en grå kofta och ett hårspänne! Måste åka och kolla på byxor en annan dag. Och en ny jacka kanske...

Synd att man inte har en massa pengar!

För övrigt har Modo elitseriepremiär på torsdag. Hoppas de spelar bättre denna säsong så jag slipper uppleva kvalhelvetet igen!!

Sjuk eller inte sjuk?!

Idag fick jag åka och hämta Julie på skolan för hon hade ont i magen och i huvudet..plus att hon hade fått bänklocket över näsbenet! Jag kände redan när de ringde från skolan och jag fick prata med henne att hon var nog inte så sjuk. Men eftersom Monica ringde så kände jag att jag åker in och tar hem Jullan. Väl hemma så fick hon en alvedon och lite fika och sen lägga sig i soffan för att vila. Bara efter en stund så märker jag ju att hon är hur pigg som helst. Jag försökte fråga om det hade hänt något, eller om det var nått som inte kändes bra. Julie sa bara att hon inte visste vad det var, att hon bara va ledsen. Sen så sa hon att det kändes som om hon skulle mista Wilma! Inte för att hon lekte med andra utan mer för att hon ska flytta fick jag känslan av:(

Nu kom maken hem, huvudvärk och hängig, undrar om det är nått som går iaf, jag som skickade Jullan på ridskolan:(

Kram


Vård

Idag har jag använt mig av de möjligheter Eskilstunas sjukvård erbjuder. Och jäklar vad bra jag tycker det varit!! Bestämde mig för att ringa min vårdcentral i morse när jag hade som mest ont. Fick knappa in mitt telefonnummer och de skulle ringa upp 5 minuter senare.

Så blev fallet och jag fick prata med syster Pia som lyssnade på vad jag hade att säga och bokade in mig på en akuttid eftersom hon tyckte jag verkade ha såna problem 11:15. Jag åkte till min vårdcentral och fick träffa min läkare Jan som gjorde en undersökning och kunde konstatera att jag verkligen har problem. Han bekräftade mig typ 100 gånger så det kändes verkligen som han brydde sig. Han sa att jag gjort vad jag kunnat (träffat 3 olika läkare, 2 sjukgymnaster och 1 osteopat) fått cortison och ätit diklofenak så nästa steg tyckte han var en röntgen.

Han skickade remiss till Mälarsjukhuset och berättade att röntgenavdelningen hade drop in mellan 8-15:30 på vardagar och ju fortare jag åkte dit desto fortare skulle han få tillbaka plåtarna för att göra en bedömning. Han skulle ringa när det var klart och trodde det skulle ta mellan 7-10 dagar innan han fick plåtarna. Därför slutade jag lite tidigare och drog iväg till sjukhuset. Var där 15:10 och fick vänta 10 minuter innan jag gick komma in och bli röntgad.

Så sammantaget är jag nöjd och hoppas att det ska synas vad det är för fel på mig! Vill inte ha ont längre!!! Blir ju så mycket lättare när man vet vad det är för fel så man kan förhålla sig till något. Håll tummarna åt mig för vem vet, det kanske hjälper :)

Efter sjukhusbesöket hämtade jag min cykel, det är mest troligt några barn på skolan som jävlats med mig och skruvat bort muttrar. Det var därför den var paj i fredags när jag skulle hem från jobbet! Ska berätta för de andra i morgon bitti så vi kan hålla lite koll. Sedan drog jag iväg till Skogstorp och hämtade Tobbes bil. Hann träffa A en liten sväng innan jag åkte iväg till flygplatsen i Västerås. Man kan visst flyga till Spanien därifrån. Kanske kan vara ett resmål för oss på en stepsistersresa kanske :)
Kram

Söndagkväll

Just nu ligger jag i soffan och slöar! Det är skönt! Dessutom är ryggläge det som känns bäst för min förbannade muskelsmärta!!! Är så jäkla less på att det gör så ont!! Ska ringa läkare och sjukgymnast imorgon och se om de kan hjälpa mig. Har inte så stor förhoppning om det eftersom jag varit där x antal gånger redan och det blir egentligen bara värre och värre. Det sjuka är att man blir van att ha ont så jag har faktiskt glömt hur det känns att inte ha det :(

Idag har jag varit barnvakt åt Olle och Elsa. Elin skulle spela innebandymatch så för att Pekka skulle kunna fortsätta lägga marksten åkte jag dit och tog hand om barnen. Det är alltid så kul att få vara med dem. Elsa håller på att få tänder så hon är på lite dåligt humör för tillfället. Hon har sett så rolig ut ett tag eftersom hon fått 2 framtänder nere och 2 hörntänder upptill vilket gör att vampyr är ett ord som beskriver henne bra :) Nu kommer även framtänderna upptill så snart ser hon inte lika hemsk ut.

Minata har börjat på dagis och det verkar gå jättebra. Det är värst för Gika som ska lämna henne, haha! Hon ska ju jobba dag varannan vecka och kväll den andra veckan. Tror det kommer bli skönt för henne och Ibbe att få träffas. Tidigare har de jubara hunnit sagt hej till varandra när Ibbe kommit hem från jobbet och hon åker iväg på sitt.

Igårkväll hängde jag i Västerås, det var trevligt :) Var bla annat ute på något som hette Björnön och tog en långpromenad, jättemysigt ställe. På kvällen gick vi på ett ställe som hette Pitchers där jag försökte beställa en Frozen strawberry men det kunde de inte göra, så jag fick nöja mig med en vanlig margarita. Inte lika gott men den gick ner :P

Imorgon ska jag åka och hämta Tobbe och Sara på flyget i Västerås, de har varit i Spanien en vecka. Ska bli spännande att se hur bruna de är!

En tråkig grej som hänt är att någon pajat min cykel på jobbet! När jag cyklade dit i fredags var den hel men när jag skulle hem hade något hänt med däcket. Det tog i ramen så det skrapade oroväckande hela vägen hem. Som tur var fick jag lämna in den hos min cykelreparatör som bor längre ner på gatan. Jag ska få hämta den imorgon så jag hoppas den går att laga och att det inte blir alltför dyrt. Har ingen aning om vad som hänt, den kanske bara ramlat av olyckshändelse men mest troligt är det ju någon som jävlats!

Annars vill jag ha oömt med pengar och köpa en massa nya kläder! Har nästan inget som passar längre! En bh, ett par jeans och några tröjor. Börjar närma mig mitt viktmål och det är ju kul men det är tråkigt att inga kläder passar. Och som ni vet har jag alltid skralt i kassan :(

Hoppas ni haft en bra helg!
Kram

Superman

Tänkte berätta lite om dagen som gått, det började igentligen redan i går eftermiddag då Emma råkade klämma Martins lillfinger i källardörren.
Hon drog igen dörren med full kraft, eftersom hon livserfaren som hon är vet att dörren är trög och man måste ta i ordentligt för att den ska gå igen, och då  hade Martin sitt lilla finger ivägen! Jag vet inte vem som va mest ledsen, ont gjorde det i allafall i dem båda!
Inatt har han legat och gnytt och sovit oroligt, så imorse åkte jag på jobbet och rådfrågade äldre och visare kollegor om vad de tyckte. Efter samråd med Carina så åkte jag upp på hc, där fick vi träffa sköterskan och hon tyckte inte det såg bra ut utan bokade in en ny tid hos läkaren klockan 13.00. Läkaren tittade på fingret och sa direkt att vi måste på röntgen i stan. Så in på akuten, iväg på röntgen, röntga, träffa en läkare där som tittade vände och vred, tillbaka på akuten och träffade ortopedläkaren. Bilderna visade inget så efter att dom på akuten pratat med överläkaren så fick vi åka hem igen! Klar till 16.30! Måste säga att det var det smidigaste besöket på akuten någonsin!! Martin var bara nöjd och glad för dom har ju så himla bra för barnen på Östersunds sjukhus! Tack Bassefonden för det!!
Nu är vi hemma igen och min lilla superhjälte är ganska så trött och jag med för den delen!

Kram

Regnet de öser ner, solen går upp och ner..

Fast just idag så lyser solen med sin frånvaro! Här rullar dagarna på i en rysligt snabb takt! Skolan tar sin tid, jag tycker jag läser och läser och ändå så är det mindre att läsa den här terminen, (än så länge iaf, det här kommer jag nog ångra att jag skrev), barnen har börjar få läxor och jag inser att matteläxorna skulle det vara bra om Fredrik kunde göra med dom:(. Jobba måste jag ju oxå göra ibland och den här veckan har jag till och med jobbat extra en dag! Barnen har ju börjat på ridskola, i Strömsund för det finns inte på närmare håll! Och jag inser att det är en ganska så dyr hobby, nästan 5000 för den första halvan av terminen + resor!! Tur vi är 3 som kan turas om att köra!! Plaskis har jag lämnat över till andra mera lämpade=) och det känns jätteskönt!!

Sista helgen i november åker vi till Sundsvall, börjar på att bli tradition nu, och det ska bli väldigt roligt! Jenny, du kanske har vägarna förbi S-vall då?

Idag har Gertrud haft Martin och bjudit på lunch, nu om en stund går vi till Jessica och äter middag, ibland går de bra!! Imorgon är det jobb som gäller och i har inskolning på en supersöt unge, synd jag inte kan lägga upp en bild;)

I morse ville Martin att Julian skulle vara barnvakt åt honom, han inser inte riktigt hur långt 80 mil är! Jag tycker att vi ska ta och minska ner dom där milen, FLYTTA HEM LILIAN!!!!!!

Ja, inget vettigt att säga den här gången heller och jag tycker det är bra, vill ju inte skämma bort er bloggläsare;)


Igår så fyllde världens finaste Sandra 20 år, och vi kunde inte åka och fira henne! Trist men så är det ibland, vi tar det en annan dag! Grattis per telefon fick hon iallafall!


Kram

Söndagen den 4 September

Igår så var vi till Jonas och Kia och firade Melwin, Hanna var där och tog några bilder på underverken våra! Rätt så gulliga är de ju iallafall dom små liven!


Våra underverk



Syskonen Blixt

Julie och Emma 2011-09-04

Fintjejerna

Flickorna igen, dom poserar ju gärna, Martin var inte lika med på noterna!

Rätt så söta=)

Julie, Ems och Mejsan

Kusinbild!


Kram på er

Friidrott

Sitter och kollar på de sista tävlingarna från friidrotts-VM. Lite trist att det är slut men som tur är finns det ju fler stora idrottstävlingar att se fram emot :) Det jag kommer minnas bäst är Sally Pearsons lopp på 100 m häck, upploppet på herrarnas 10 000 m, Bolts lopp på 200 m och hans tjuvstart på 100 m. Har ni kollat?

Igår hängde jag med Jack och vi åkte på en barnloppis. Jag fyndade lite kläder åt Olle och Elsa men det blir nästan för mycket för att man ska orka kolla på allt. Har köpt mig två par nya skor också. Ett par promenadvänliga och ett par snygga stövlar. Så nu är det bara att knata på :)

Efter jag fick tillbaka min bil, Elin hade lånat den för att transportera sig till Tuk och springa Tjejmil, drog jag iväg på dejt. Det var en trevlig kväll och jag tror och hoppas att vi ska ses igen. Den som lever får se :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på sen. Är lite sugen att se om jag hittar någon svamp, vill äta kantarellsoppa! Vad gör ni i helgen?
Kram

RSS 2.0