Vila e bra!

Fast i dag har det varit full rörelse här i huset, ommöblering på hög nivå! Det började för nån vecka sen när vi rensade ur rätt bra nere i förrådet i källaren, och kastade en massa. Vi ställde i ordning där för att kunna göra en liten kontorshörna, så i dag har vi flyttat ner tre bokhyllor och alla grejer till dessa. Just nu är det en sabla röra där då allt bara ligger på golvet än så länge, men det blir nog bra, så småningom!! Men när bokhyllorna var borta ur lillrummet nere, så flyttade vi ner Joels säng och grejer dit, och sen flyttade vi in Jesper i vårt lilla sovrum. Och då kunde vi flytta vår säng och grejer till Joel och Jespers gamla rum. Så nu är vi tillbaka i vårt gamla sovrum igen!! Just nu är det väl lite rörigt i alla rum, då man inte fått ordning på smågrejer och sånt, men vi e på gång i alla fall!! :D Lejde in stor-Tobben som fick vara bärhjälp idag. Känner att jag inte fixar så mycket nu för tiden. Känner mig vek, men samtidigt försöker jag att inte tjura på å försöka va så duktig. Jag vet ju att jag får ont om jag gör nåt ansträngande eller bär något tungt. Så de e väl bara å inse att man får ta de lugnt och vila mycket! :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Malle

Spännande, kommer och kollar någon dag!! Du är klok som tar det lite lugnt!!

2012-09-23 @ 10:25:46
Postat av: Hannah

Ryktet säger att vi ska ha barn samtidigt? Vi kanske ses på BB :) Jag släpade upp en säng själv på övervåningen och lyfte upp på överslafen och hamnade på förlossningen i v 24 med konstanta sammandragningar men det gick bra. Efter det har jag inte rört en fena :)

2012-09-23 @ 21:00:14
URL: http://www.hannahsvardag.blogspot.com
Postat av: Madde

Ajajaj, Hannah, de lät ju inte kul!! Ja vi kanske ses på BB! Jag ska dock ha lite senare än Dig tror jag, har 21:a som datum.. får väl se hur det går! :D Nä, passa på å ta de lugnt Du oxå, de e bäst så! Lycka till så kanske vi ses! :)

2012-09-24 @ 07:47:20
Postat av: Lilian

Vill se, vill se, vill se!! :D

Och du! Bra, ta det lugnt!:D

Bamsekramar!!

2012-09-24 @ 22:03:32
Postat av: Jenny

Kul med lite förändring!

Och ta det försiktigt! Snart ses vi :)
Kram!

2012-09-25 @ 16:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0