Trevlig fredag!

Idag har det varit en bra dag :) Bra samtal med en förälder som påbörjades redan igår och jag tror han och hans dotter kände sig nöjda efteråt. Lite rastvärdande och en kopp kaffe innan jag gick till förskoleklassen för observation och kontaktskapande med en pojke som går där. Hans mamma och mormor är oroliga för hans välbefinnande så jag har lovat att göra en check. Han verkar må bra som tur är så jag ska försöka stilla deras oro när vi ses nästa vecka.

Sedan hetsade jag iväg på cykeln till Tuna park för att köpa nya strumpbyxor. De jag hade på mig rev jag sönder på dagens första toabesök :( Men det är ju nära när man jobbar på Lundbyskolan så på en kvart hann jag köpa nya och byta om :)

Kastade i mig lite lunch och sen var det dags för möte. Vi hade bjudit in alla specialpedagoger i vårt GSO (=grundskoleområde) för att diskutera åtgärdsprogram och pedagogiska utredningar. Kul att få träffa alla och utbyta erfarenheter! När det var klart fick jag och Siwan en present var av Monica. Jag fick en flaska rosévin och jag tror Siwan fick detsamma. Sen drog vi ner på stan och gick på Ölkultur för after work. En medlemsförening med oerhört stort intresse av öl! Lite kul att jag har hängt där ikväll eftersom jag inte gillar öl. Försökte ta en bild och lägga ut på bloggen men det gick inte så ni får tro mig när jag säger att jag varit där, haha! Köpte iaf en provbricka med 5 små glas med olika sorters öl. Tyckte två av dem var helt okej så jag kan nog tänka mig att gå dit fler gånger :)

När jag satt där fick jag ett underbart samtal av Carro! Hon hade fått tag på 2 biljetter till femte avgörande matchen mellan Guif och Kristianstad på söndag!!!! Ska bli så roligt :) Såg ju den tredje förra söndagen och om det var stämning då med 2600 pers kan jag knappt tänka mig hur det ska vara på söndag! Ni får kolla på tv om ni ser mig :)

Kram!

Kommentarer
Postat av: Madde

Låter som en härlig fredag! :) Kram

2012-05-05 @ 15:40:57
Postat av: Malle

Låter som du har det rätt bra :)

2012-05-05 @ 21:46:00
Postat av: Lilian

Wow, vad QL!:o) Det blir säkert grym stämning!:o)



Krams!



2012-05-06 @ 11:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0