Superpigga barn.

..toktrött mamma! Det har varit en intensiv helg med carportsbygge, solsken och människor i farten hela tiden, men inte verkar det ha tagit kul på ungarna inte!! Det tjatras för fullt inne hos Sanna och Martin och gnälls mest inne hos tjejerna för dom vill inte lägga sig! Tycker att J & E borde vara trött för de sov i tält inatt och var nog vaken ganska så länge. Idag har vi jäklats med en av bilarna dessutom för när jag skulle byta däck i går så gick en mutter sönder och gick inte få av, det slutade med att vi fick bort den med rondell och våld, så nu måste det handlas nya grejer och lagas, suck, skulle ha låtit vinterdäcken sitt kvar!!
Veckan som kommer blir fartfylld den med, mån - ons ska uppsatsen skrivas klart. utvecklingssamtal tisdag morgon, ridskola tisdagkväll. Onsdagkväll möte med skolverket i Strömsund och sen hämta Jullan på fotbollsträning och hem på möte i Görvik...tror även det var ett möte på tisdag när kommunchefen kommer till byn och det ska diskuteras fiber..Baka till ett lotteri som vi har på onsdag, och vara barnvakt! Jobb tors-fre, träffa brudar på torsdagkväll (har glömt Julies fotbollsmatcher i stan då, fasen oxå) och sen är det bara att börja baka till tårtkalaset som är på söndag! Oj, vad rörigt det här blev =)

Kram

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha! Fantastiskt härligt rörigt Malle :) Precis som du är! Vad är det för skolverksmöte du ska på?

2012-05-27 @ 23:44:51
Postat av: Malle

Skolinspektionen är i Strömsund och ska då träffa olika representanter och jag ska gå som förälder! Vi har fått några frågor som vi ska svara på! Känns spännande!

2012-05-28 @ 21:12:13
Postat av: Jenny

Men åh vad intressant! Du måste berätta mer om detta när vi hörs nästa gång :)

2012-05-28 @ 23:43:30
Postat av: Malle

Det ska jag göra :)

2012-05-29 @ 21:40:00
Postat av: Madde

Ja, fullt upp kan man säga!! Vi ses i morrn då! :)

2012-05-30 @ 17:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0