Lugnt i Skarpås

Har varit lite off på sistone å har varken läst bloggen eller gjort nå inlägg. Men nu gör ja ett försök! Sitter i soffan, jag och Jesper. Kalle och Joel är på Joels fotbollsträning. Han har äntligen kommit på att han vill vara med på fotbollen. Förra veckan så sa han att han i alla fall ville åka ner och titta, tidigare har han ju inte ens velat det. Så när vi kom ner så ville han ju leka med bollen och skjuta och så, men det sa jag att han inte fick, eftersom han inte skulle vara med, han skulle ju bara titta. Men då kom han visst på att han ville vara med... Vilken tur att vi hade med oss skor och grejer då! Så nu är han med, och han kommer att ha fyra matchtillfällen i sommar! Spännande! Den första är visserligen på lördag, men jag vet inte om han ska vara med, han har ju bara varit med på en träning + ikväll då. Så vi får se hur det blir.

Annars är det väl lugnt här, som vanligt. Har fått ont i min onda axel-/nackmuskel igen, och jag ska till en sjukgymnast i morgon. Få se hur det går då. Är inge skönt att ha ont i alla fall. Så träning har det blivit ont om på slutet, har inte ens tagit mig ut på promenader. Men jag hoppas att det kommer att ändras snart. Känner att jag har inte rört mig mycket på jättelänge!

Ska bli kul att träffas i morgon! Synd bara att Du Jenny inte är med. Hoppas vi ses snart!

Kommentarer
Postat av: Malle

Fy för krämpor :(

Längtar oxå tills i morgon, känns som det blir allföt långt mellan gångerna vi träffs!!

2012-05-30 @ 21:39:00
Postat av: Anonym

Trist att du har ont! Kul att Joel ville vara med och spela fotboll igen :) Var ska ni ses? Vill vara med!!!! Men vi träffs snart :)

Kram!

2012-05-31 @ 00:01:04
Postat av: Lilian

Usch, att ha ont är skit!:( Hoppas att sjukgymnasten kan hjälpa!!



Tack för senast!!:) Så mysigt att få träffa er!!:)



Kramar!!

2012-06-05 @ 06:59:31
Postat av: Madde

Tack själv! Hoppas att det gick bra med resan hem!!

2012-06-05 @ 07:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0