Fiskelycka

Härligt att det rasslat in lite inlägg här på sistone! Alla har väl haft fullt upp, eller så är det bara så att annat kommer före.... jag kan inte påstå att jag haft fullt upp, men det blir som inte riktigt av ändå!

Har i alla fall haft lite sportlov, tog ledigt torsdag och fredag så vi åkte till Ålåsen på onsdag kväll. Det har varit jätteskönt! Oftast är man ju bara där över helgen, och helgerna går så himla fort! Så vi har mest tagit det lugnt, varit ute på skoterturer, varit på lite fiskevatten och testat fiskelyckan, åkt lite bob och pulka, varit på lite promenader, bastat, ätit gott, och bara myst.

Vi var och fiskade en dag, och Joel fick två öringar, inte så stora men det var inte så viktigt. (Det var tyvärr inte han som drog upp dom själv, jag blev så ivrig och drog upp dom!) Men det var ju Joels spö så då var det ju han som fått fisk! Jesper blev lite besviken när inte han fick nån fisk! Men då tog han och drog upp en rejäl fisk nästa dag i stället!! Snacka om lycka!

Kan inte riktigt fatta att han orkade hålla i spöet! Jag fick hjälpa han att dra upp firren, och det var inte det lättaste kan jag säga! Jag var rädd att linan skulle gå av eller att den skulle smita! Men vi lyckades lura upp den!! :)

Vi ses snart! Kram

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh, vilken hemlängtan jag fick nu! Vad roligt att fiska öring och röding!

2012-03-12 @ 01:36:13
Postat av: Lilian

Way to go little fisherman!!!:o) Det ser ut som ren och skär lycka i gullkillens stolta ögon!:o)



Kraaaaam!!!! Bara två veckor kvar!!!;o)

2012-03-12 @ 21:38:05
Postat av: Malle

Ojoj, vilken bamse! Har full förståelse för att hela Jesper är som en stor sol<3

2012-03-12 @ 21:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0