4 dagar kvar

Hade en heldag i Birsta i helgen, var och handlade grejer till vårt nya badrum. Förhoppningsvis kommer snickarna under påskveckan. Längtar! Känns som det kommer blir sååå bra med ett nytt badrum. Och på tiden! Vet inte hur gammalt badrummet är, men betydligt äldre än mig, och det verkar ju numera va gammalt...!

När vi ändå hade släpvagnen med så passade vi även på att handla lite andra grejer också, bl a en ny säng till Ålåsen, så nu kastar vi ut dom små gröna sakerna i gästrummet... några av Er har ju provlegat i dom, så Ni kanske håller med om att det är välbehövligt...! :D Sen köpte vi även en ny TV-bänk, blev inspirerad av Er, Marika, det blev inte den färgen vi hade tänkt, blev samma som Er bänk!! ;)

Det blev ju inget Ålåsen den här helgen då, när vi var på IKEA, så i lördags hade vi en "ränna runt-dag", var väl inte på så jättemånga ställen, men fyra besök hann vi med under dagen, och bl a till Norderåsen, äntligen! Var ju tvungen att passa på nu när alla var friska!! Det var full fart på alla fyra grabbarna, och jag tror att de hade väldigt roligt tillsammans! Kul! Tänk va roligt med alla dessa ungar, nu har vi 8 barn tillsammans i åldrarna 3-10 år. Det är ju härligt! Hoppas att de kommer att umgås i framtiden också!

Längtar och väntar på vår kommande stepsisterhelg! Kommer att bli väldigt trevligt! Vi ses snart! KRAM

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, skynda er hit!!!

2012-03-19 @ 23:08:35
Postat av: Lilian

Ja, yippppiiiii, snart ses vi!!!:D



Kramar!!!

2012-03-22 @ 20:44:18
Postat av: Lilian

Vad var det för TV-bänk förresten?:)

2012-03-25 @ 18:43:19
Postat av: M

IKEAs Bestå! Vit! :) Du få komma å titta! ;)

2012-03-26 @ 12:53:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0