Hemma i Skarpås

Sjukdomarna byter av varandra, Jesper har blivit sjuk igen. Han var ju hemma hela förra veckan i magsjuka, sen var han på dagis i en dag, sen blev han förkyld. Natten mot måndag hostade han, och hade jobbigt att andas, typ förkylningsastma eller nåt. Han skrek och hade så himla ont i halsen, och var ledsen för att han inte orkade hosta. Usch inte roligt. Sen har han haft feber också. Så Kalle har varit hemma nu i två dagar, och blir nog hemma resten av veckan. Kom på att sen är Kalle sportlovsledig nästa vecka, så han blir riktigt långledig.

Har bilen på verkstaden i Ström fortfarande, och det är ju typiskt, men den går hur bra som helst där, och de hittar inget fel. Men jag lovar att om vi tar hem den, så kommer den inte att starta sen. Få se vad vi gör åt den. Just nu kör vi Volvo 245:a, och det går väl bra, om man inte ska på nån längre tur...

Annars är det väl som vanligt, det rullar på. Åker väl till Ålåsen den här helgen då, senaste helgen blev det ju inget. Men i helgen ska det va fint väder igen, så jag hoppas på en bra helg!

Kram kram


Kommentarer
Postat av: Malle

Trist m sjuka i huset igen, Martin sa att han inte var på dagis och var väldigt besviken över det! Hoppas Jeppe snart är frisk å kry igen!!

2012-03-01 @ 19:31:57
Postat av: Jenny

Har ni också haft finväder i helgen? Här har det varit toppen :)

2012-03-04 @ 17:17:02
Postat av: Lilian

Nämaaaan!!!:oO



2012-03-05 @ 18:38:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0