Alla hjärtans dag

I helgen som var, var vi i Ålåsen och åkte lite slalom. Vi har ju åkt några gånger tidigare år, men då oftast bara en par gånger, sen var grabbarna lej! Men i helgen så åkte de faktiskt rätt många gånger, och på slutet så verkade de ha greppat balansen, och lärt sig ploga och bromsa. Inte svänga så mycket, men det kommer väl så småningom. Det var jättekul i alla fall. Så nu gäller det att fortsätta traggla då! :) Kalles pjäxor gick sönder bara, så han må fixa några nya... :(

Vi tog oss en skotertur på söndagen, då var det verkligen toppenväder! Vi åkte en tur på kanske 3 mil, upp över fjället, och det var fantastiskt fint och härligt. Nu börjar den bästa perioden! :)

Annars rullar det väl på som vanligt här, en hel del tid går åt att fixa å trixa lite för Medis. Nu på lördag är det Musikquiz där, för medlemmarna i föreningen. Ska bli roligt! Hoppas att det kommer många bara! :)

Hoppas Ni alla har haft en toppen alla-hjärtans-dag! Själv har vi inte firat så hårt.... trots att det är vår förlovningsdag i dag... men vi får fira bättre en annan dag!

Puss å kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker det är väldigt trist att jag missar quizen... Men ni som ska vara med får ha det så roligt! Hoppas få träffa er jämtlänningar nåt nästa vecka :)

2012-02-16 @ 10:32:12
Postat av: Jenny

Det var alltså jag som skrev det där...

2012-02-16 @ 10:32:38
Postat av: Madde

Låter bra Jenny, hör av Dig nåt! Vill träffa Dig! :)

2012-02-16 @ 14:01:06
Postat av: Lilian

Låter som att ni har haft en mysig helg!:o)



Quiz är såååå himlans QL!!!:o) Heja heja!!



Längtar tills vi ses om 1,5 månad!!:o)



Kraaaams!



2012-02-16 @ 18:48:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0