Fortsatt lov

Nu är dom igång, snickarna, med badrummet. I dag har de gett sig ikast med att riva ut och mest stöka till...! :) Fast det blir väl bra så småningom! Så nu bor vi på Åsen hos mor å far, på övervåningen. Funkar ju bra, har ju en hel lägenhet för oss själva, så det är inte så dumt alls!

Känns ganska bra att vi åkte hem från Ålåsen igår, i dag var det ju inte direkt nå toppenväder. Förra veckan skulle det vara bäst väder måndag-tisdag, men det ändrades snabbt. I helgen var det ju faktiskt väldigt fint väder, det blåste ganska mycket, men det var ju i alla fall sol, och inte kallt. Vi gjorde egentligen inte så mycket, tog det ganska lugnt, åkte lite skoter och fiskade, och grillade förstås. Det blev ingen slalom den här gången heller. Joel och Jesper ville inte. Men det gick lika bra ändå! Det var toppenföre att köra skoter, och isarna var fortfarande tjocka, så det var bara att köra överallt. Härligt! Vet inte om vi hinner upp nå mer innan föret försvinner, få se hur det blir närmare helgen.

I morgon blir det i alla fall en stadsresa, med inhandling av diverse badrumsgrejer, och så bio på det. Få se om vi hinner med någe mer!

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Malle

Inatt drömde jag att bygglov va hemma hos oss. Snacka om att besvikelsen var total när jag vaknade!

2012-04-10 @ 20:26:37
Postat av: Madde

Ajaj, va trist att de inte va sant! :D Va gjorde dom för spännande då?!

2012-04-10 @ 22:10:47
Postat av: Jenny

Ni verkar ju haft hyfsat bra väder under påskhelgen iaf :) Tur att ni kan bo hos dina föräldrar!

2012-04-11 @ 00:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0