Vård

Idag har jag använt mig av de möjligheter Eskilstunas sjukvård erbjuder. Och jäklar vad bra jag tycker det varit!! Bestämde mig för att ringa min vårdcentral i morse när jag hade som mest ont. Fick knappa in mitt telefonnummer och de skulle ringa upp 5 minuter senare.

Så blev fallet och jag fick prata med syster Pia som lyssnade på vad jag hade att säga och bokade in mig på en akuttid eftersom hon tyckte jag verkade ha såna problem 11:15. Jag åkte till min vårdcentral och fick träffa min läkare Jan som gjorde en undersökning och kunde konstatera att jag verkligen har problem. Han bekräftade mig typ 100 gånger så det kändes verkligen som han brydde sig. Han sa att jag gjort vad jag kunnat (träffat 3 olika läkare, 2 sjukgymnaster och 1 osteopat) fått cortison och ätit diklofenak så nästa steg tyckte han var en röntgen.

Han skickade remiss till Mälarsjukhuset och berättade att röntgenavdelningen hade drop in mellan 8-15:30 på vardagar och ju fortare jag åkte dit desto fortare skulle han få tillbaka plåtarna för att göra en bedömning. Han skulle ringa när det var klart och trodde det skulle ta mellan 7-10 dagar innan han fick plåtarna. Därför slutade jag lite tidigare och drog iväg till sjukhuset. Var där 15:10 och fick vänta 10 minuter innan jag gick komma in och bli röntgad.

Så sammantaget är jag nöjd och hoppas att det ska synas vad det är för fel på mig! Vill inte ha ont längre!!! Blir ju så mycket lättare när man vet vad det är för fel så man kan förhålla sig till något. Håll tummarna åt mig för vem vet, det kanske hjälper :)

Efter sjukhusbesöket hämtade jag min cykel, det är mest troligt några barn på skolan som jävlats med mig och skruvat bort muttrar. Det var därför den var paj i fredags när jag skulle hem från jobbet! Ska berätta för de andra i morgon bitti så vi kan hålla lite koll. Sedan drog jag iväg till Skogstorp och hämtade Tobbes bil. Hann träffa A en liten sväng innan jag åkte iväg till flygplatsen i Västerås. Man kan visst flyga till Spanien därifrån. Kanske kan vara ett resmål för oss på en stepsistersresa kanske :)
Kram

Kommentarer
Postat av: Madde

Åh, va härligt me Spanien! Ja, kanske blir nån sån resa!! ;)



Jag håller tummarna för att de ser något på röntgenbilderna som är enkelt att åtgärda! Kram kram

2011-09-13 @ 07:39:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0