Onsdag igen...

Har tydligen blivit ett onsdagsnöje för mig att blogga. Det blir ju inte så ofta... Kalle är på aikido så då har jag väl lite dötid..! :)

I helgen var vi på bröllop, familjen Blomqvists. Det var jättefint, med själva vigseln på Svartviken, och därefter fest på Medis. De var så himla fina! Joel och Jesper var med under vigseln och sen skulle de även stanna en stund på middagen också, men eftersom de skulle få sova i Görvik hos Blixts, så tjatade om att få åka dit nångång. Så när Kim ändå var i Hammerdal så fick de åka med honom och Tobben till Görvik. Så de fick hoppa över bröllopsmiddagen, men det var nog lika bra de. De har ju väldigt roligt i Görvik, och dessutom fick ju vi äta i mera lugn och ro, och dessutom fick jag ju ta en öl till maten då!! :)

Grabbarna hade haft det toppen i Görvik, de va nästan besviken när vi kom och hämtade dom i söndags... men vi stannade ju kvar ett tag. Fick ju även träffa Marika och grabbarna Ottosson, så det var ju toppen!! :)

I fredags skulle Joel fixa lite fredagsmys, sa han. Vi satte fram lite popcorn och satte oss framför TV:n och sen sa Joel att han hade en överraskning till oss alla. Han skulle massera oss! För det hade han minsann lärt sig på skolan! Han masserade mig, Kalle och Jesper, en efter en. Första var det "hjärtat", sen "skidåkaren", och så var det nåt mera... å det var jättemysigt! :) Joel var helnöjd!! E de här Din förtjänst, Jenny?! :D


Kommentarer
Postat av: Malle

Men vilken goknul han är, Joel!! Det gick så bra att ha dom i helgen, är kul att dom vill komma! ..och det får dom gärna göra igen=)

2011-09-28 @ 20:52:49
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha, kanske det :) Vet att Anki fortsatte med klassen jag införde det i och att Monica fortsatte med dem när de började hos henne. Så det kanske har spridit sig! Tror jag ska välja att tro att det är så iaf :)

2011-09-29 @ 19:07:14
Postat av: Madde

Ja det gör jag å! :D

2011-09-29 @ 21:26:42
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Lilian

Åh, vad mysigt!:o) Vad omtänksam han är som masserade er alla tre!:D

2011-09-30 @ 22:07:27
Postat av: Lilian

Jag tycker dessutom att det är ett bra onsdagsnöje du skaffat dig!;o)

2011-10-01 @ 09:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0