Friidrott

Sitter och kollar på de sista tävlingarna från friidrotts-VM. Lite trist att det är slut men som tur är finns det ju fler stora idrottstävlingar att se fram emot :) Det jag kommer minnas bäst är Sally Pearsons lopp på 100 m häck, upploppet på herrarnas 10 000 m, Bolts lopp på 200 m och hans tjuvstart på 100 m. Har ni kollat?

Igår hängde jag med Jack och vi åkte på en barnloppis. Jag fyndade lite kläder åt Olle och Elsa men det blir nästan för mycket för att man ska orka kolla på allt. Har köpt mig två par nya skor också. Ett par promenadvänliga och ett par snygga stövlar. Så nu är det bara att knata på :)

Efter jag fick tillbaka min bil, Elin hade lånat den för att transportera sig till Tuk och springa Tjejmil, drog jag iväg på dejt. Det var en trevlig kväll och jag tror och hoppas att vi ska ses igen. Den som lever får se :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på sen. Är lite sugen att se om jag hittar någon svamp, vill äta kantarellsoppa! Vad gör ni i helgen?
Kram

Kommentarer
Postat av: Malle

Måste erkänna att jag inte alls över huvudtaget sett något friidrott! Vi var på surströmmingsfest hos Kim igår, badade tunna och hade kul! Idag har vi varit hos Jonte och Kia och ätit middag! Helgerna går alldeles för fort:( Men då går ju v fort med och det betyder ju att snart så ses vi=)

2011-09-04 @ 19:40:23
Postat av: Madde

Jag har kollat, när man hunnit i alla fall. Det har varit kul! Det har ju varit lite udda händelser ibland....! I helgen har vi varit i Sundsvall, det var trevligt. Handlat på IKEA å så. Å nu har vi äntligen hittat en soffa vi vill ha!! På Mio!! Så nu kanske det äntligen blir av! :D

2011-09-04 @ 19:40:29
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Jenny

Roligt med ny soffa! Det vill jag också ha!

2011-09-04 @ 20:26:56
Postat av: Lilian

Alltså shit, jag har totalmissat friidrottsVM - sånär som på Bolts blunder som jag såg live via Annies mobil när vi var och fikade. Jag ser nästan aldrig på TV längre, konstigt nog. Iofs är det ju inte vinter ännu heller...;o)



Lägg ut en bild på dina nya skor!:o)

2011-09-06 @ 21:31:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0