Fasen va de blåser!

I morgon börjar Kalle jobba igen. Han var till läkaren idag på återbesök, och fick ett utlåtande. Synd man inte blev doktor så man kanske kan utläsa vad som sägs egentligen i dom där papperen. Tror i alla fall att det stod något om diskbråck, men inte så farligt. Nerver i kläm och så. Han kan i alla fall börja jobba och känna efter vad han klarar av. Annars kanske det är läge att försöka hitta lämpliga arbetsuppgifter som han klarar av. Kalle har ju inte jobbat nu sen i början av juli, så han har varit riktigt långledig. Men det blir nog bra att börja jobba igen!

För min del händer det inte så mycket, har varit på möte i kväll om att fixa en skateboardramp och typ en bmx-bana här på byn. Tänkte visa mitt intresse som förälder i alla fall. Tror säkert att Joel och Jesper är intresserade om några år. Filip skickade in ett brev till kommunen för nån månad sen och skrev att han och några kompisar ville ha detta på byn, och en politiker blev väldigt imponerad och kom genast på besök och var väldigt tillmötesgående. Så i kväll var det ett till möte där några hade kollat upp olika möjligheter och vad man kan göra och var man kan söka pengar till det här. Spännande! Kanske kan bli något!

Än så länge så har mina grabbar bara tränat med lite mindre varianter av skateboard...:

Kommentarer
Postat av: Malle

Vilken härlig bild=)

2011-09-15 @ 20:39:23
Postat av: Jenny

Såg att Filip var i tidningen :) Jätteroligt! Kommer säkert bli något bra av det där. Tycker höjden på er ramp verkar alldeles lagom!!

2011-09-15 @ 21:45:18
Postat av: Lilian

Wow, vilken cool bild!:o) Snyggt fotat!



Ja, hoppas att det går att få till ngt av allt nu, men om många familjer är involverade så går det säkert bra!:o)



Hoppas också att det blir bra för Kalles rygg så att han slipper ha ont, även när han börjat jobba.



Krams!

2011-09-17 @ 09:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0