Åh fy fan!

Ibland händer saker som man inte är beredd på!!! Stod i A:s kök och lagade mat eftersom han snart skulle komma hem från jobbet. Då knackar det plötsligt på dörren och in kliver hans dotter! Vi blev nog lika paffa båda två... Hon undrade om hon fick visa sitt rum för sin kompis. Så klart sa jag och försökte verka som vanligt.

En liten stund senare cyklar det förbi en kille utanför köksfönstret flera gånger och jag tycker han påminner lite om A:s mellersta son! Naturligtvis ar det han så när A kom hem från jobbet hakade han på in eftersom han var nyfiken på vem han sett i köket!!

Jag var inte alls beredd på att träffa några barn ännu och hade nog velat ha lite mer kontroll på situationen. Fast å andra sidan kanske det är bra att det bara händer också! Ja, jag vet inte...

Hur som helst hände det här mycket tidigare än vad jag tänkt mig. Vet ju inte ens vad vi har ännu och hade inte tänkt blanda in några andra än oss två än på ett tag!!

Kommentarer
Postat av: Madde

Va roligt!! :) Ja, de e väl bara å va å se vad som händer! Njut av stunderna här och nu och planera inget. :D

2011-09-25 @ 18:17:28
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Malle

Jamen då va ju de avklarat nu då, bara 2 till att möta! Lika bra att få det gjort!

2011-09-25 @ 21:29:25
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Lilian

Lyssna på systrarnas kloka ord! :o)

2011-09-25 @ 21:42:28
Postat av: Jenny

Har även träffat yngsta sonen eftersom även han kom sättande när han fick veta att jag var där. Antar att någon av de andra berättat. Så det är faktiskt bara en kvar... Oj, oj, oj känner mig lite mer tillfreds men det händer mycket just nu!

2011-09-25 @ 23:27:02
Postat av: Marika

...wow! Tänk hur livet är!

2011-10-03 @ 12:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0