Sykväll

Ikväll har jag varit på sykväll :) Det innebär att de som vill samlas på textilslöjden och syr, stickar, virkar osv det man känner för tillsammans med ledning av syslöjdsfröken. Ett väldigt bra initiativ, speciellt eftersom mamma tagit igen sin symaskin. Jag la upp ett par finbyxor och fixade till ett par gardiner. Det gick mycket snabbare än vad jag tänkt mig så nästa gång ska jag ta med mig fler grejer.

Annars längtar jag väl mest till imorgon då jag ska åka och se Sverige-Holland på Råsunda. Fick dock veta att jag måste köra så det gruvar jag mig lite för. Kommer säkert vara en massa trafik och man är ju inte så himla van att köra i storstadstrafik!! Kommer ha med mig folk som vet var jag ska ta vägen och det är en jäkla tur för annars vet man aldrig hur det hade gått...

Pappa, moffa och Svenne är också där och ska kolla så jag ska försöka hinna träffa dem nåt i pausen :) Har ju inte träffat pappa sen i somras! Hoppas på tre poäng eftersom vi då är garanterat klara för EM-slutspel i sommar! Kan räcka med oavgjort men då är vi beroende av andra lags resultat och det vet man ju aldrig hur det blir. Förhoppningsvis slår motivation klass men det kommer bli en svår match, Holland har inte förlorat en kvalmatch på mycket länge!!!

I lördags var jag och shoppade på den nyöppnade gallerian i Västerås, ligger bredvid IKEA. Jag slog till på en vinterjacka samt en jättefin klänning! Den kostade 800 spänn så jag hoppas den kommer till användning. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska behålla den ännu, måste till Elin och få lite smakråd!
Kram

Kommentarer
Postat av: Lilian

Vad bra med sykväll! Jag har lite grejer som jag skulle behöva laga ...kan jag få skicka med?;o)



Spännande med Råsunda! Vad roligt att din pappa, moffa och Svenne också ska dit! De har ju en hyfsat lång bit dit kan man säga. Åker de bil eller kollektivt? Jag tror att du säkert är den som är mest körvan av er som ska köra, så jag tror att det kommer att gå jättebra för dig! Kom bara ihåg att läsa på skyltarna i tid!;o)



Krams!

2011-10-11 @ 07:39:57
Postat av: Jenny

De flyger ner just nu. Ska sova på hotell tills imorgon då de flyger hem igen. Det är så roligt att pappa göra såna här saker :)



Ska försöka läsa skyltar i tid!!!

2011-10-11 @ 12:11:55
Postat av: Malle

Jag skulle gärna ha följt med, skulle behöva lite semester hemifrån!!Jag har ju aldrig varit på någon större foltbollsmatch så det hade varit kul! Tur att jag ska till Falun på söndag för några semesterdagar=)

2011-10-11 @ 12:55:23
URL: http://mystepsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0