Season 3??

Är det någon av er som kan svara på varför jag inte ser uppdateringen av vår blogg när jag kollar på min dator??! Har fortfarande season 2:s layout när jag kollar...

Har haft en ganska lugn vecka. A har haft barnen denna vecka så vi har inte setts något. Men till veckan ska vi ses igen. Vet inte riktigt vad jag känner men har bestämt mig för att inte tänka så mycket utan göra det som känns bra så länge det känns bra. Och eftersom det känns bra just nu så kör jag på det :)

Idag var jag och kollade fotboll, upplösningen i div. 3 södra Svealand och jäklar vad spännande det blev. Tre lag var inblandade i toppstriden och resultatet gick Eskilstuna Södras väg, som jag hejar på, så de är klara för div. 2 nästa säsong. Innan jag åkte dit hade jag varit på matchdelegat uppdrag i en division 7 match. Innan matchen kunde starta var jag tvungen att reda ut lite frågetecken med vilka som skulle få starta. Är lite brydd att de inte har bättre koll själva på vilka bestämmelser vi har gällande farmarlag!

Har fått svar på min röntgen och den visade inget konstigt. Min läkare ville att jag skulle kontakta honom ifall jag ville att han skulle skicka remiss till ortopeden. Det vill jag såklart även om jag inte förstår vad de ska kunna göra. Det har ju just konstaterats att jag inte har något fel på bäcken och höft och ortopeden kollar väl skelett, eller??! De kanske kan se och göra fler undersökningar som kan hjälpa mig att få någon reda på vad det är för fel. Vaknar nästan varje natt av att det gör ont och måste ta min medicin. Hoppas verkligen att jag får veta vad det är för fel snart!

Nu ska jag sätta mig i TYA och åka och hälsa på i Bälg. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Lilian

Hm, det låter som ngt webmaster (@Henke) kan svara på bäst!;o)



Bra att den inte visade ngt konstigt, men samtidigt svårt att åtgärda om man inte vet vad det är. Ja, det är nog bra att låta ortopeden kolla på det, för de är ju specialister. Ingen neurolog som ska kolla ngt? Hoppas de kan hjälpa dig, för det låter inte som att du har det så roligt med det där!:o(



Krams!

2011-10-02 @ 00:13:40
Postat av: Marika

Henke säger att du ska gå till "Säkerhet" till höger på sidan och sen tar du och "ta bort webbhistorik". Testa och hör av dig om det inte funkar.

2011-10-14 @ 23:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0