Höstlov

Jag har varit ledig den här veckan, och det har varit superskönt. Det har i och för sig varit mest fullt upp hela tiden, men det har bara varit kul. Jag ska jobba fredag, då får Kalle ta en ledig dag också..! :)

I lördags var vi ju på ett häftigt Helloweenparty på Norderåsen. Runt 70 barn i 5-12 års åldern som var utklädda och sprang runt och hade superkul! Joel och Jesper var ganska trötta när de kom hem. Ändå åkte vi hem långt innan partyt var slut! :)



Joel går i innebandyskolan den här veckan, mellan 9.30-13 varje dag, och han har så himla kul! Det är så roligt att se honom, han har viljan och glädjen och är så duktig! (Ja, jag är en stolt mamma! :) )



Vi har även haft besök av småsyskonen Hallgren, och Jesper har fått varit i Görvik med Martin när Joel var på innebandy igår. Idag grillade jag och Jesper kolbullar på Åsen, det var smarrigt!

Så än så länge har det varit ett toppen lov, och i morgon blir det ännu en toppendag när vi får umgås med familjerna Blixt och Ottossons! :D

Kommentarer
Postat av: Malle

Kan inte annat än hålla med: Ett toppenlov, och än är det inte slut :D

2011-11-03 @ 10:01:49
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vad roligt att han gillar innebandy! Men han verkar ju gilla allt som har med bollar att göra :)

2011-11-03 @ 15:07:42
Postat av: Madde

Ja han verkar ska bli en idrottskille! Kul att se! :-)

2011-11-03 @ 22:01:14
Postat av: Lilian

Vilken härlig vecka ni verkar ha!:o)



Häftigt med party och utklädning!:D 70 barn!!?!:oO



Joel har ju det han brås på och det måste vara otroligt roligt att se honom "in action"!:o) Gillar han alla bollsporter eller sporter överhuvudtaget?



2011-11-05 @ 08:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0