Solglasögon på!!

I helgen var vi till fjälls, åkte lite skoter, fiskade (väldigt lite) och grillade och åt (väldigt mycket)!! Det var toppenväder mest hela tiden. Det var en stund på lördag som det kom lite snö och blåst, men det gick över ganska fort. Vi gjorde egentligen inte så mycket, men vi umgicks och hade allmänt trevligt.

På fredagkväll satt vi nere vid sjön och grillade och mös i solnedgången, då det kom en människa och hälsade på. Från början var han ganska trevlig, men tydligen hade han fått i sig ganska mycket alkohol, och blev ganska dryg och lejsam efter en stund. Han ville gärna tala om för oss hur man skötte sig i skog och natur, och självklart var allt vi sa fel och inte bra. Han tyckte även att vi brudar var dryga som satt med solglasögon på. "Jädra Årebrudar"! ??? Jaja, han hade det nog inte lätt, och han tog sig tydligen tillbaka till sin stuga, där han dagen efter hade ramlat ner från taket och stukat foten....... trevlig kille det där!! :D

Kommentarer
Postat av: Malle

Låter som om ni haft det rätt så bra=) Härligt!

2011-03-16 @ 09:19:56
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Lilian

Ja, jättehärligt tycker jag det låter som!:o) Det är ni väl värda!:o)



"Jädra Årebrudar"...ha ha ha! Vilken lustigkurre!:D Man undrar ju om han kanske klättrat på taket med lite för mycket innanför västen!;o)



2011-03-17 @ 13:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0