Fredag kväll

Fredag kväll och klockan är halv tio. Jag är på väg upp å lägga mig nu, känner mig inte pigg alls. Har varit hängig i två dagar nu, vet inte om det är nån sjuka som är på G eller vad det är frågan om. Men jag hoppas jag piggnar på mig tills i morgon i af. Vi drar till Ålåsen i måra, som vanligt. Det är nåt event i slalombacken i morrn, slalomtävling, kälkrace och lite happenings. Det blir säkert bra. Om det inte fortsätter att storma förstås. Det ska ju va stormvarning i fjällen, men jag hoppas att det är rätt lugnt i Ålåsen i af.

I onsdags var Suss och jag in till stan på basket. Gick först på Plaza på Before basket och åt lite mat och lyssnade till Eckhoffs taktik inför matchen mot 08 Stockholm. Självklart blev det en vinst för Jämtland igen! 5:e raka. Bra jobbat! Det var mest fullsatt i sporthallen, och nu är Jämtland klar för slutspel. Det kunde man inte tro tidigare på säsongen!

God natt på Er, hörs snart igen. Kram

Kommentarer
Postat av: Lilian

Fy, vad trist att du känner dig hängig!:( Hoppas att det är helt borta i morgon och att det du behövde var sömn!:o) Krya på dig, vännen!:o)



Wow, slutspel! Vad QL!:D Det kanske kan bli lite spännande matcher framöver då. Vad har de för tränare nu?



Kramar!



2011-03-05 @ 00:20:29
Postat av: Malle

Håller tummarna för att du mår bra idag och att ni får en toppendag, blåsten verkar ju va här för att stanna:( Det hade ju varit helt underbart(utan vind) för solen skiner ju, men fyy va kallt det är!!

2011-03-05 @ 14:53:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0