Ack va man bedrar sig

Ja, när man slår upp sina blå och solen gasar in, man tänker att idag blir det ju en härlig och fin dag ute, men vindarna är så friska så vi har varit inne precis hela dagen, förrutom när vi förflyttat oss ut till bilen, in på affärn och osv:(

Vi har tagit det ganska så lugnt idag, barnen och jag har bakat lite, en sockerkaka och en cheesekaka. Plockat ihop lite tvätt, plockat lite annat smått som samlas på hög. Jessica kom precis när det var dags att smaka på bakverken och sen när vi fikat klart så åkte vi till Öjarn och hälsade på där en sväng. Nu 21.30 så landade vi här hemma igen med väldigt trötta barn!

Imorgon har vi inte planerat in så mycket, kanske lite skoteråkning, skidor eller en slalomtur. Vem vet vi kanske inte gör ett dugg, kan va ganska så skönt det med=)

En överlycklig Amanda ringde idag, hon ska få en av kattungarna har hennes föräldrar beslutat, så nu hon vill nog komma hit varje helg framöver=)

Nu så ska jag sova tänkte jag!

Kram Kram

Kommentarer
Postat av: Madde

Ja de blåste ganska friskt igår. Vi åkte en kort sväng m skotern, och det var nästan så man kunde blåsa av!! Vi höll på ångra oss med att komma igår, men till slut var vi ändå så lat och bekväm och var inne hela kvällen. Men tur var väl de när Ni ändå inte var hemma!! :) I dag åker vi till stan till Vinterparken, och sen blire bio. Kram

2011-03-20 @ 09:01:45
URL: http://mystepsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0