Tack Margit

Idag så spelade Julie match, hon är jätteduktig. Gjorde nästan 2 mål och hon var väldigt nöjd med sin egen insats. Kallt som tusan var det, trots en bra start på morgonen med sol och värme så vände det och det har varit isvindar och regnskurar omväxlande med lite lite sol.

Hemma igen så har jag umgåtts med pappa och Margit, hade lite undringar om min tenta så tillslut så skrev jag ut den och Margit läste igenom den! På ett par ställen tyckte hon att jag skulle formulera om så att det inte blev mina personliga funderingar och sen så rådde hon mig till att plocka bort ca 100 ord som, så, ju, om, att osv =)  Nu har jag lagt 15 minuter på att justera och så har jag skickat den till min opponent!! Jag håller tummarna nu så hon inte sågar den totalt!!


Kommentarer
Postat av: Lilian

Heja Julie!:D Det viktigaste är faktiskt just det - att de själva är nöjda med sin insats, för det är ju det som får dem att vilja fortsätta! Härligt!:o)



Det är faktiskt toppen när någon kan titta lite på det man skriver, för när man är så inne i det själv ser man ju knappt orden för alla bokstäver, eller om det är tvärtom man brukar säga...?:o) Jag tror att det kommer att bli jättebra! :o)

2011-06-03 @ 23:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0