Jag gjorde nästan mål..

..det är vad Julie brukar säga efter varje träning och varje match, och hon brukar vara överlycklig och nöjd med att ha gjort nästan! Igår så gjorde hon mål på riktigt! Mot Stömsund, viktigaste matchen på hela säsongen som Fredrik sa:) Det var i slut minutrarna som martin kommer och säger: Jag är kissnödig! Så jag tog med han och gick bakom planket och han fick kissa, DÅ så tar Julie och gör mål!! Jag missade hennes första mål på match:(..men det vet inte Julie!

Idag har vi haft opponering på tentan och det gick bra, så nu vill jag bara fixa det sista och skicka iväg den, sen är det sommarlov. Iaf fall från skolan, jag jobbar ju den här veckan och nästa, sen är det lov på riktigt=)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad roligt att hon gjorde mål! Har precis skickat ett mess och frågat så får se om hon svarar mig. Skönt att vara klar med skolan, tänk att du avklarat två terminer snart! Jag ska jobba i typ 5 dagar till, sen har jag semester :)

2011-06-08 @ 15:18:44
Postat av: Madde

Skönt att Du får sommarlov snart! Härligt! Jag blir ledig i 6 veckor i af, med start 8/7.



Bra jobbat Julie!!!

2011-06-08 @ 20:32:18
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Du glömde det viktigaste, att Julies mål var matchavgörande. 3-3 med bara några minuter kvar så dundrar (som bara Blixtar kan) Julie in ett 4-3 och räddar dagen!!

2011-06-10 @ 22:14:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0