Vi har oxå åkt slalom...

Vi har också haft slalompremiär i helgen. Vi åkte till Ålåsen i går, och stannande tills idag. I dag kom David, Nathalie och Wilma och hälsade på och åkte slalom med oss. Eller rättare sagt så var det David och Wilma och Jesper och Kalle som åkte slalom. Joel ville inte åka, för han fick skavsår på hälen i går när vi var ute och åkte längdskidor. Han var lite deppad, men det gick bra att titta på i stället. Jesper hade en sele på sig, och det gick jättebra! Han ramlade några gånger, men han höll balansen jättebra, och tyckte det var väldigt kul! Det var ju lite snöigt i dag, men det gjorde inget alls, det var ju varmt och skönt ändå. Det börjar äntligen komma lite töväder nu, det kan behövas att snön packas ihop lite...

Annars var vi ute och grillade mackor och korv, eller va inne och eldade och mös. En härlig helg! Nu kommer det bli Ålåsen mest varje helg skulle jag tro. Så de e bara å komma å hälsa på! :)

Kommentarer
Postat av: Lilian

Åh, vad roligt med slalom!:o) Typiskt att han skulle få skavsår av längdskidor så han inte fick åka slalom... Fast det låter ju som att ni har haft en toppenhelg i af!:o)

2011-01-24 @ 13:30:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0