Tittut!

Här kommer det ett inlägg från mig!! :) Jag har suttit och pluggat stött i åtta timmar - så jag kan väl lika gärna sitta en liten stund till! I morse åkte grabbarna iväg till Sundsjön och har umgåtts med farfar & Agneta. Det var meningen att jag också skulle följa - men i sista stund bangade jag ur och som tur var så fick jag ansökan om "ledighet" beviljad av Magnus (som för övrigt körde in på gården nu...med förhoppningsvis sovande pojkar!)

Skönt - båda somnade om i sina sängar. Hoppas de haft en härlig dag!

Min dag har varit lugn och skön - men det har väl inte gått sådär toppenbra med pluggandet...det tar en jävla tid utan att speciellt mycket fastnar i skallen. MEN någonting lär jag väl mig trots allt. Har inlämningsuppgifter och prov under nästa vecka. Huvva!

I lördags hade vi julgransplundring här hemma. Grabbarna hjälpte till och packade ner glitter och kulor. Sen var det självklart fiskdamm! :) ...och så fick de äta så mycket pepparkakor de ville. Det fick inte jag! :( Jag har börjat med Cambridge igen och har ju faktiskt klarat av snart en vecka och tappat 5-6 kg redan så jag måste ha bundit upp rejält med vatten och "skit" i kroppen. Går man upp 8 kg på ca en månad så kanske det inte sitter så hårt som när det är gammalt hederligt fett som ska förbrännas!! Känns skönt att få ett "bryt" och förhoppningsvis en kick i röven mot ett hälsosammare liv!

Om en timme ska jag på förberedelsemöte inför årsmötet för Nordanborg. Jag sitter ju med i valberedningen och vips var det visst bara jag (av 3 st) som kunde gå - så jag får väl köra på känn! :) Jag har ju en plan på att föreslå mig själv till någon post...men vi får väl se hur andan faller på. Det är ju inte riktigt så att jag har jättemycket energi över till annat än jobb och knappt familj som det är just nu. MEN jag tror ju att det kommer förändras nu i februari. Stressen på jobbet avtar iochmed att vi blir två på tjänsten - och barna somnar tidigare iochmed att de blir slutkörda på dagis. Tänk att få lägga ner dem vid 19 varje kväll! ...vi skulle ju få sitta och rulla tummarna både jag och Magnus - minst 2-3 timmar "egen-tid" varje kväll. Uj uj uj!

Kommentarer
Postat av: Madde

Vad pluggar du? Vad har jag missat?? Jag träffadde ju Dig förra helgen, men visserligen hann jag inte prata så mycket med Dig....!



Går allt bra på dagis?

2011-01-16 @ 19:33:58
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Madde

Bra jobbat med kilona förresten, det verkar ju gå hur lätt som helst!!

2011-01-16 @ 19:42:09
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Malle

Vilka kvällar ni kommer att ha framöver, passa på å njut här är barna vaken alldeles för länge jämt! Dom börjar bli stora mina hjärtan.

2011-01-16 @ 22:13:26
Postat av: Marika

Äh, jag pluggar bara kurser för nöjes skull...men måste tydligen anstränga mic ändå. Webbdesign nu. Svårt. Jag är inte så klipsk längre...

2011-01-16 @ 22:50:11
Postat av: Lilian

5-6 kg!!Wow, ja, det var ju inte direkt vad som hände mig i våras, så njut!:o) Kom bara ihåg att stanna sen och inte få ngn viktnergångsmani sedan! förmanar med pekfingret



Du är visst lika klipsk, bara inte lika van att funka på det sättet. + att det numera är fler saker (personer) som behöver/automatiskt får lite av dina tankar, så alla kan inte- som vid 20- läggas på skolan;o)



2011-01-16 @ 23:05:04
Postat av: Jenny

5 kg är mkt, kul för dig! Hoppas du känner dig tillfreds med allt vad livet innebar snart.

2011-01-17 @ 00:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0