Nu börjas det, den allra bästa tiden på året är här!! Vapåandrasidantiden

Idag så har Marian bjudit alla (barnen i byn m föräldrar)på hamburgare på andra sidan sjön=) Inte illa med en sån granne!

Jag och Kim skottade upp så att barnen kunde åka skridskor sen dom ätit, jag tyckte det var så varmt ute ända tills barnen började gnälla på att dom frös. Då var det någon som vänligt upplyste mig om att det var -15 ute! Kanske inte så konstigt att det var lite gnäll å gråt efter ett tag! Iaf så tror jag att alla uppskattade det hela.

Emma hon tolkade på slalomskidorna efter skotern över, Fredrik drog på regält och jag satt och var rädd!! Ni kan ju gissa på vad Emma tyckte, sken som en hel sol när vi var framme=)


Nu så har Julie följt med Wilma med fam på bio i Gåxsjö och Emma följde med Linnea och dom på samma bio!

Jag sitter här hemma och bloggar, dricker kaffe och väntar på att tårtbotten ska bli klar i ugnen. Uppe så leker Martin, Sanna och David det är väldigt tyst så jag ska nog gå och kolla vad dom gör.


Fredrik, Kim och Anders tog skotrarna och skulle åka och kolla på rally, Älgsjön var kanske inte så jättebra att köra på sa Kim när de skulle iväg, vakar på båda sidor om där de kört:( Men de va lugnt för han hade isdubbrna med sig sa han...jaja vad ska man göra, jag sa åt dom att hålla full gas!

Senare idag så blir det middag hos svärmor, ingen konst att fylla ut dagarna här inte=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0