Innebandy e jobbigt...!

Jag har världens träningsvärk idag, och jag tror inte att det kommer vara bättre i morgon...! I går var det företagscupen här i Hammerdal, och vi på Norrlands Trähus AB hade med ett lag. Tyvärr var det inte så många från själva jobbet som var med, och vi fick ragga spelare en kvart innan match.... det är väl typiskt, men inte ovanligt.

Det var 10 lag anmälda, 5 lag i två grupper. Vi spelade då 4 gruppspelsmatcher på 15 minuter vardera. Döjobbigt!! Första matchen var det lite stressigt då vi åkte och hämtade upp lite spelare innan, så jag sprang direkt från bilen in på planen där de väntade in en femte spelare innan matchen kunde blåsas igång. Två avbytare fick vi några minuter senare då de hunnit bytt om. Men vi vann första matchen!! Och fick blodsmak i munnen..! Det var ju inte tal om någon uppvärmning heller... konstigt att det inte blev några skador i vårt lag. Vi hade ju några vältränade själar med i vårt lag, så det var ju tur i af!! I vårt motståndarlag var det en kille som fick knäskålen ur led, det såg inte så skönt ut! I övrigt var det väl inte så många skador under dagen, en stukad fot och ryggskott var väl det jag såg då!!

Senare blev det två förluster och en oavgjord match i gruppspelet för oss, men vi gick vidare till kvartsfinal som fjärde lag i gruppen! I kvartsfinalen fick vi möta SCF betong, som vann hela cupen i fjol. Då tappade vi en hel del av våra spelare, så vi fick låna in några från det femte laget som åkte ur i gruppspelet!! Det var tydligen lyckat då vi lyckade spöa SCF på straffar efter oavgjort efter full tid.

I semin gick det inte lika bra, där vi förlorade mot GP som vann finalen mot Räddningstjänsten. Men lika nöjd var vi ändå! Det blev inget spel om tredje plats, utan den avgjordes på gjorda mål, eller vad det nu var, för vi lyckades bli 3:a i alla fall! Bra jobbat Norrlands Trähus AB!! Trots att vi bara var två från jobbet som spelade alla matcher!

Men himla kul är det i alla fall, och mycket folk är där och tittar så det är en lyckad tillställning! Men gärna mera träning inför nästa gång!! :)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad roligt det lät med innebandy! Innebär den här cupen att det blir mer spelande eller är det bara en engångs-grej?

2011-01-09 @ 23:10:21
Postat av: Malle

Nästa år kan vi va med Jenny:)

2011-01-10 @ 08:04:58
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tror du det Malle?? Isf måste det ju vara en engångsgrej, för det känns lite långt att pendla flera helger! :-)

2011-01-10 @ 17:57:25
Postat av: Madde

De e bara en engångsgrej, men man borde ju träna lite mellan gångerna... nu lär väl klubban ligga still tills nästa års turnering!!

2011-01-10 @ 18:54:45
URL: http://mystepsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0