Härliga vardag

Varje dag är ju vardag hemma hos oss - men trots att allt bara rullar på så är också varje dag helt unik! Det är så härligt att få vara hemma med grabbarna igen. Vi har alla en välförtjänt semester. Bara att få gå ut i ett vintervackert Norderåsen och ta en sparktur tillsammans är ju bara sååååå underbart! Axel har fått träna på att gå med skor i snö. Han har fått åka pulka och sparklåda. Han vet nu hur snö på kind och innanför halsduken känns. Kalle har tagit sin livs första skidtur - och sparkat sin lilla spark både i upp- och nerförsbacke. Tänk vad härligt! Vi har skottat snö och gjort en alldeles egen madrassbana i slänten ner till grannarna. Jag var helt enkelt TVUNGEN att testa den när Magnus och barna hade gått in. Wow vilket gliiiiid! - och just då kom grannen Torsten hem. Jag tror jag förgyllde även hans dag med min åktur a´la Anjas säl. :)

Vi har haft påhälsning av härliga vänner och familj. Vi har hälsat på härliga vänner och familj. Vi har njutit av att bara vara hemma och njutit av att vara borta! God mat god dryck - och mysiga kvällar i soffan. Idag har vi till och med börjat göra iordning i tvättstugan. Vi hade satt upp det som det enda hus-projektet vi skulle göra under julledigheten. Magnus har fått stå för den fysiska insatsen. Jag står som vanligt mer för "peppet" eller piskan - ja, det beror på hur man ser på det hela! :) Jag tycker att vi gjort det bra som inte gjort upp en massa planer utan vi använder den här ledigheten till att umgås. Även om jag var lite motsträvig i början...

...jag lär mig...även om det är svårt.  


Kommentarer
Postat av: Madde

Ahhh, vilken härlig julledighet!! Ja, man är ju helnöjd att vädret har varit bra de senaste dagarna, man har ju faktiskt kunnat vara ute!! Härligt!



Tack så mycket för senast, och tusen tusen tack för den fina sången! Den värmer min själ och mitt hjärta! ♥

2011-01-01 @ 23:13:57
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Malle

Välkommen tillbaka till bloggvärlden Marika, kanske till den riktiga världen med;) Ja det är verkligen härligt med ledigt och att få träffa alla man tycker så himla mycket om. Nu har det dock smygit sig in lite pluggångest här hos mig, så idag är F och tjejerna iväg och åker skridskor och jag försöker samla ihop det jag vill ha med i min portfolio, suck! Kram till er

2011-01-02 @ 13:04:46
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det ÄR skönt att vara ledig! Jag hade gärna tittat på när du sälade! Tror det hade varit ett sånt där ögonblick mam minns hela livet :)

2011-01-02 @ 13:52:27
Postat av: Lilian

Go sälen, go sälen!!!:D



Jag tycker att alla vi är värda lite mer betald ledighet egentligen!:o)

2011-01-03 @ 20:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0