Trevlig helg!!

Har varit hemma å vabbat igen nu, i två dagar. Jesper hade feber i onsdags, och lite även i går. Men inget annat, och i dag är han hur pigg som helst. I dag har vi bakat semlor och brownies, jag är fortfarande i morgonrocken.... Har även hunnit med lite legobyggande och TV såklart.
 

Tror jag måste hoppa in i duschen nu, och sen börja packa, för vi åker till Ålåsen senare i e.m. Det är ju som underbart väder nu, i helgen ska det vara runt 0 grader och sol. Så det blir nog lite slalom och skoteråkning i helgen!

Tack än en gång för en mycket trevlig kväll i onsdags, synd bara att kvällarna går så fort!! Men vi får göra om det snart igen!! Kram

Kommentarer
Postat av: Jenny

Gott med semlor!!! Tycker också det var jättetrevligt i onsdags :) Ni lär nog få det fantastiskt i Ålåsen i helgen, vädret verkar ju bli underbart!

2011-02-25 @ 13:42:42
Postat av: Malle

Det var ju så kul, så himla mysigt i onsdags! Vi får göra om det så fort vi bara kan!

2011-02-25 @ 18:06:35
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Lilian

Har ni möblerat om? :o) Platt-TV är ju kanon också!



Skönt att Jeppe kryat på sig!:o) Hoppas att det fortsatt likadant och att ni andra klarat er, så ni har en härlig helg i Ålåsen!:o)

2011-02-26 @ 22:31:04
Postat av: Madde

Jo, vi möblerade om när vi äntligen slängde ut tjockTVn! Nu ska vi bara hitta en soffa också.... men det kan dröja, det har ju dröjt över ett år nu, så det kanske närmar sig ett köp...!

2011-02-27 @ 19:47:43
URL: http://mystepsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0