Bara 90 minuter kvar!!!

Sen har jag  och min klass sportlov!! Känns som det var länge sen jag längtade så mycket efter en lovvecka som den här gången. Fast jag tror att det brukar kännas så här varje gång men det är ju bara det att man glömmer så fort.

I eftermiddag kommer några jobbarkompisar hem till mig för att umgås, dricka vin och prata om boken vi alla läst. Tror vi blir 5 med Elin och mig, känns precis lagomt i min lilla lgh. Jag har handlat för att ställa i ordning lite tapas och sen beställer vi nog hem nån mat. Eller så går vi ut och sätter oss och fortsätter dricka, för mig känns allt tänkbart :)

Var till läkaren idag med min strålande smärta ner på baksidan av låret och på vaden. I onsdags hade jag äntligen fått fingrarna ur och bokat en tid hos sjukgymnasten och han hittade inga låsningar så det är nog en inflammation. På vårdcentralen fick jag träffa en handfast och rejäl läkare med något ryskt påbrå som klämde och tryckte innan han började prata om att ge mig en spruta i muskeln där jag har som ondast. Den sitter längst inne i röven så det var inte något jag ville!!! Frågade om det fanns tabletter man kunde börja med och då skrev han raskt ut voltaren och nån till tablett på p som jag inte minns namnet på i hastigheten. Ska börja ta dem imorron ifall det står att man ska undvika alkohol!!!

I helgen ska jag kanske hänga med Elsie, Olle och Elsa till badet i Flen och på måndag funderar jag på att jobba eftermiddagen. När jag åkte hem på novemberlovet missade jag viktig info om nya läroplanen som jag gärna skulle vilja ta del av. Dock känns det segt just nu att jobba på måndag så vi får se hur jag gör. På tisdag kväll ska jag följa med Carro på XL-galan och på onsdag morgon drar jag till Jämtland. Tror jag kommer köra direkt till Östersund för det är där vi ska äta eller??!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Malle

Jag tror att om du bara dricker tiilräckligt så är alkohol oxå smärtstillande:) och vi käkar i stan nån stans! vet inte vart än bara

2011-02-18 @ 18:20:13
Postat av: Lilian

He he, ja, de där sprutorna är inte att leka med vad gäller smärta, men brukar kunna funka faktiskt ;o) Voltaren och pronaxen funkar säkert också. Annars tror jag på Malles koncept!;o) Jag håller tummarna för att du ska få bli bra i af!:o)



En del gånger behöver man mer ledighet än andra, men jag tycker att du ska läsa in dig på det där på måndagkvällen då du är tillbaka i jobbet igen och istället ta tillvara på din ledighet nu!:o) Krama varandra från mig!

2011-02-18 @ 23:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0