Nu bar det hemat

Idag bar det ivag hemat igen. Kl 7.40 ikvall lokal tid (1.40 svensk tid) gar flyget hemat. Jag  mellanlandar pa Island dar det bara ar ca 1 timmes vantan innan flyget till Stockholm gar. Kanns som en dryg resa hem, men det ska nog ga bra.

Har haft en toppenresa, dagarna har gatt fort dock. Har egentligen inte gjort sa mycket, men vi har umgatts, atit (massor!) och shoppat. Har inte handlat sa mycket heller, men lite smasaker till grabbarna har det val blivit. Har just packat vaskan, och det var tur att jag bytte vaska me mamma, som hade en bautavaska. Den ar full nu kan man saga, och har ett halvt kilos overvikt... men det gar sakert bra. Hoppas jag.

Vi var pa hockey i tisdags, Washington Capitals mot Nashville. Niklas Backstrom gjorde ett av Washingtons 4 mal, och var inblandad i de andra tre. Han ar popular har. Kul! Det var fullt os darinne! Maktigt! :)
Innan hockeyn var vi pa lite mera sightseeing i D.C. och pa Holocaustmuseumet. Det var ganska stort museum, och det var mycket att lasa och se pa. Som alltid ar det ju valdigt tragiskt och ofattbart.

Igar var vi och bowlade, de e ju himla kul! Det borde man gora oftare hemma ocksa. Chrille slog sex strikes i rad. Inte illa! :)

Men nu ska vi snart fara in till D.C. ska in pa Chrilles jobb en svang forst. Sa vi hors igen efter jul!

Ha en toppenjul allihopa, sa ses vi innan nyar!! Kram pa Er alla!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hade hoppats få träffa dig idag när jag var på skördefest i Görvik men det får bli på fredag istället! Ska bli kul att höra om resan :)

2011-12-26 @ 23:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0