Kort rapport

Macke uppdaterar lite pa facebook sa Ni kan se lite bilder och stuff dar. Jenny, Du kan val lana nans fejja och leta reda pa Mackes sida. Ni fa bli friends me han om de inte ga se nat! :D

Annars e de ratt lugnt har, var pa det stora kopcentret har igar. Handlade inte sa mycket, men en handvaska och lite prylar till J o J. Var pa Victorias secret och provade bh:ar men var lite stressad sa det blev inget kop.

Idag ar det lordag och vi ska till Fredricksburg och titta lite. Som vanligt blir det val lite affarer och bara strosa och kika. I torsdags nar vi var i D.C. var det ju sommarvarme har, 20 grader varmt, men lite blasigt. Men det var superskont anda! I morse var det daremot bara 2 grader varmt, och det ska val ligga runt 10 grader de narmsta dagarna. Nasta helg, till jul, skulle det bli varmare igen.

Amanda jobbar om dagarna, och hon har ganska langa dagar. Hon har inte nagon semester att ta ut, sa hon maste jobba. Trist, men men. Vi hinner traffa henne lite om kvallarna i alla fall. Chrille ska vara ledig aret ut, sa det ar ju grett att han har mojlighet till det. Han jobbar ju annars hemifran sa han gor lite jobb ibland anda.

I gar fyllde pappa ar, sa vi var ut pa ett steakhouse och kakade middag. Det var fredag kvall och alla ar ute och ater, sa vi fick vanta lange pa vart bord aven fast vi bokat. 10 pers kanske inte ar sa latt att klamma in nanstans!! Men vi fick ata, och jag at nagra jattegoda ribs. Tankte pa dig da Jenny, att Du skulle tyckt om dom! :)

Talk to you soon again! Kram

Kommentarer
Postat av: Malle

Har sett att M lagt ut bilder, kul! Kraaam

2011-12-17 @ 22:04:41
Postat av: Jenny

Åh, vad gott med ribs!!! Har du ätit Buffalo wings?

2011-12-18 @ 00:36:51
Postat av: Madde

Japp,har atit lite wings, ska dock pa ett annat stalle och ata nagra som e battre. :)

2011-12-18 @ 03:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0