Vänner, kamrater, systrar och ev bröder..

..som läser vår blogg! Jag vill bara tala om att idag är min sista semesterdag för denna sommar! Känns fint att då väljer solen att lysa över oss. Har även lite smått och gott att stå i en dag som denna. NU alldeles strax så ska vi upp på bygdegården och duka inför kvällens surströmmingsskiva. Sen ska vi dekorera vagnen inför joeltåget i morgon. Har även tänkt hinna plocka lite mera svartavinbär och koka saft innan det är dags för kalaset.
I morgon är planerna att vi tänker vara på Joelmässan hela långa dagen och kvällen, all ära till de driftiga personer som planerar och styr upp så det händer lite i Hammerdal. Jag tycker det är så bra och roligt, och sen hoppas jag att det blir en skitskojig kväll sen oxå=) Nu är jag en minut sen, men iof så har jag inte sett någon av de andra rulla in heller så det gör väl inte så mycket! Jag ska hädan efter vara inloggad på skype så jag kan få prata med min kära vän någongång, för jag är urusel på att höra av mig!! Påminn mig om det är ni snäll, mera skype!!
Jag vill även ha in lite tips på en eller flera roliga lekar/tävlingar som vi kan ha på personalfesten vi ska ha nästa vecka!!
Kraam

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ett tips gällande lekar är att ta dem från tv-programmet "Minuten"! Vi gjorde det på midsommar och det blev väldigt lyckat och kul. Bara att söka på det på nätet. Ha så kul på Joelmässan!

2011-08-19 @ 19:20:56
Postat av: Anonym

TAck för tipset Sofia!! Kraaam

2011-08-19 @ 22:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0