Skolstart

Joel tycker det är helt fantastiskt att gå skola! I morse sa han att han inte ville vara hemma mera, han skulle vara på skolan. Men sen ångrade han sig och sa att han kunde komma hem å sova..... Det låter ju bra! :) Förra veckan var ju Joel på fritids då, och jag tror att han trodde det var skolan. Så när det var samling i måndags och upprop och så, så var han lite nervös från början, men det släppte fort, och Joel är en tuff och snäll kille! När det va info för föräldrarna gick de ut och åt glass och lekte. Joel gick och spelade innebandy med några tjejer! :)

De har väl inte riktigt kommit igång än med "skola" utan har haft lite aktiviteter för att lära känna varann antar jag. Idag har de varit på utflykt till Fyråbadet, där de fick äta lunch. Annars när jag frågar vad de gjort så har de bara lekt. Så det är väl som det ska va då! Det är väl då man lär sig som mest. De är 27 barn i klassen, så det är en ganska stor grupp. På schemat finns svenska/matte, musik/rörelse, bild & form, gymnastik, utedag och livsviktigt. Låter ju spännande! :D I morgon kväll är det familjedag för förskoleklassen och deras familjer, så vi ska grilla och umgås.

Å Jesper går det bara bra för också. Han var lite nervös från början att han skulle sakna Joel och tyckte det var jobbigt, men från dag 1 så har han varit hur nöjd som helst. Å dom har roligt tillsammans på kvällen också, när dom inte träffat varann på hela dan. Jesper är lite nöjd med att det är han och några till som är störst på dagis nu...... Nästa vecka börjar de med 5-års grupp där.

Så nu ere bara å förbereda sig för studenten.... tiden går så fort....!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åhh, vad roligt! Kul att de har det så bra båda två, precis som du trodde också! Tiden går verkligen fort, det är inte klokt egentligen, tänk att du har barn som börjar skolan!!!

2011-08-31 @ 20:41:17
Postat av: Madde

Ja helt otroligt vad tiden går fort!! Dom var ju nyss små bäbisar båda två!!

2011-09-01 @ 07:46:11
Postat av: Malle

Ja, jag säger bara de, snart flyttar dom hemifrån!

2011-09-03 @ 22:35:00
Postat av: Lilian

Det låter ju hur QL som helst med förskola!:D Minns ni själva era första skoldagar?



Go'killarna!



2011-09-06 @ 21:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0