En abborre!

I morgon hoppas jag att grabbarna är nog friska för dagis. De var hemma några dagar förra veckan, med feber och hosta. Båda två. Bra att de tar det samtidigt i och för sig..! Men i helgen har de inte haft feber, men ganska elak hosta. Och den brukar ju sitta i ett bra tag... Vi hade ju tänkt att ta en helg i Ålåsen, å åka lite skoter, men vi struntade i det, och stannade hemma i stället, och hoppas att de kurerat sig för dagis igen.

Vi åkte ut en sväng på Hammerdalssjön i dag bara och fiskade lite. Jesper fick faktiskt en liten abborre! Men sjutton va det tinar ute nu!! I natt har det varit ca 5 plusgrader och det tar på snön!! Det har tinat jättemycket nu, så det dröjer nog inte många veckor tills snön är borta......! Det var blött på isen, inte så att det är någon fara att köra, men det är en massa vatten, lite läskigt ändå....

Men jag hoppas att vårvintern håller i sig lite till i alla fall, för om två veckor tar vi långhelg och ska vara i Ålåsen, äntligen, har ju blivit så lite av det känns det som. Å då får vi ju fin-främmande också!! :D

Kommentarer
Postat av: malle

Ja, det var jättemycke vatten på sjön igår när vi åkte hem, det krusade sig och det kändes lite konstigt, för man såg inte isen riktigt!

Det kommer ju att bli toppen att ni får så fint främmande när ni ska va i Ålåsen=)

2011-04-03 @ 22:18:53
Postat av: Lilian

Som jag sagt tidigare så är det verkligen lätt att glömma hur det är på andra ställen. Här är det bart och rätt varmt nu. Lördagmorgon var det dock rådimma - som höll i sig till ca 18 då solen kom fram, för att göra likadant på söndagen. Igår var det dock kanonväder...ha ha ha, som det ska;o)



Trist att de varit sjuka, men säkert smart att kurera dem!:D Krama dem från oss! Jättehårt!

2011-04-05 @ 12:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0