Steg

Jag kommer aldrig mer i mitt liv, undra varför ni inte fått i hop 10 000 steg ni kontorsråttor;) 6000 steg idag och då tog jag en lunchprommis!! I och för sig blev jag inlockad i en ganska nybyggd stuga som jag aldrig fått se från insidan förrut men iallafall!! Platt ända har jag fått redan med, jag vill ha en fyllig rav!!
Men det här kommer att bli så bra, vi får väl se om ni står ut med mig under den här perioden. Lilian nästa gång ska jag skicka till någon av dom andra, jag lovar!
Puss å gonatt

Kommentarer
Postat av: Madde

Ja, jag är nöjd att Du känner så!! ;) Närå, men Du får nog ihop många steg ändå!! Du e ju duktig på ett annat sätt nu.



Får se när vi kommer å hälsar på Er, kanske blir söndag. Jag återkommer med det...! Kram

2010-09-23 @ 08:02:34
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Lilian

Ja, hade varit juste med en fyllig rav...man skulle bott i en uppförsbacke - ja, just ja, jag gör ju det...vad är då felet?;o)



Nybyggd stuga?



Du får gärna skicka till mig också då i alla fall, för jag tycker bara att det är roligt!:o) ...sen om det skulle visa sig att jag var dålig, så kan det ju vara bättre att fråga ngn annan förstås ;o)



Kram! Du kommer att rocka på redovisningen!:o)



2010-09-23 @ 09:02:30
Postat av: Jenny

Haha, vad jag skrattade när jag läste det där om fyllig rav!!! Det är inte så rolig när den är för fyllig heller måste jag säga :/ Jobbar febrilt för att min ska bli lite plattare!



Undrar också över den nybyggda stugan! Var? Vems?

Kram

2010-09-23 @ 13:44:36
Postat av: Malle

Olas syster man har byggt en stuga. Jättemysig=) Jag skulle gå ut och gå men fick mig ju en guidning ist, och det var himla trevligt!

2010-09-24 @ 21:15:47
URL: http://mystepsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0