Jaha...

...då borde jag väl egentligen ta tag i träningen men jag har inte riktigt lust nu. Hoppas andan faller på om en liten stund. Ska surfa runt lite först. Än så länge har jag inte fuskat och ska väl inte göra det ikväll heller!! Vill vara klar med veckans bestyr på fredag när ni kommer.

Bra dag på jobbet, mest tack vare Olle. Elin hade tid hos barnmorskan för sitt återbesök så medan hon var där fick Olle hälsa på mig. Alltid enormt uppskattat! Grabbarna kramades och pussades med honom i säkert 10 minuter innan huvudpersonen blev less och ville göra något annat. Det är en fröjd att se dem tillsammans med Olle. Att såna vildbasar kan bli så snälla och goa är underbart att se. Egentligen skulle jag vilja ha besök av Olle varje dag, dock är det lite svårt att få dem att jobba med något. Deras uppmärksamhet är riktad till 100% med vad O gör och säger. Så en timme som det blev idag är nog ganska lagom :) Sista timmen hade vi engelska och nu kan min grupp (3 av femmorna går in i "sin" klass och är med på engelskan där) presentera sig, tala om hur gamla de är, tala om hur många syskon de har och var de bor. Idag började vi med färger och tränade på att kunna säga veckans dagar. De har tjatat om läxa i 3 veckor så idag gav jag med mig. Ni kanske kan ana min inställning till att ge läxor...

Efter jobbet hade jag TK-möte, jag och mina gubbar samlades på Vilsta sporthotell för att gå igenom och fatta beslut i några tävlingsärenden, lösa eventuella problem kring vilka lag som ska få kvala och gå upp i våra distriktsserier. Slutligen diskuterade vi mål och visioner för vårt arbete under nästa år. Det är skitspännande och jag tycker det är jättekul. Låter kanske inte så kul när jag skriver om det så här men jag lovar er att det är det :) En lördag i oktober ska hela SöFF (Södermanlands fotbollsförbund) träffas på Sundbyholms slott för att planera nästa års verksamhet. Ska bli hur kul som helst! Idag anmälde jag mig även till avslutningskonferensen i projektet Förbundsledare 2010 som jag är med i. Ni vet det där med unga, lovande ledare som SvFF satsar på. Ser fram emot det, har varit bra konferenser tidigare med intressant innehåll. Jag lär mig nya grejer hela tiden!! Vem vet, jag kanske kan avancera inom svensk fotboll nån gång i framtiden :)

Efter mötet åkte jag hem och packade med mig lite grejer så jag ska klara mig i Bälg några dagar. Väl framme gav jag katterna mat och kollade till hönsen. Visst måste jag få ta äggen förresten? De har inte skrivit något om det i brevet till mig men varför ska de ligga kvar??! De har fått en kyckling så jag är lite osäker på om de vill försöka få fler... Nån av er som är hönsexpert och vågar sig på en gissning om jag får äta upp äggen?

Nu måste jag träna!! När kommer Jämtlandsgänget på fredag förresten? Lilian kommer 21:50.
Kram

Kommentarer
Postat av: Madde

Klart Du ska ta äggen. De tycker jag. Det märks väl om det är nån höna som ligger och ruvar järnet på äggen, men annars är det väl bara å ta.



Vi kommer till Stockholm vid 11 på förmiddagen, så vi åker väl till Dig på e.m. nångång. När slutar Du jobb?

2010-09-13 @ 22:25:39
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Lilian

Absolut ta äggen!:o) Annars skulle de nog sagt att du skulle lägga dem någon särskild stans :o)

Lram!

2010-09-14 @ 22:24:39
Postat av: Jenny

Jag slutar 14:00 så ni kan väl komma till Eskils tils dess?!

2010-09-14 @ 22:47:57
Postat av: Malle

nja, någongång därikring blir det, minns inte riktigt....

2010-09-15 @ 21:36:31
URL: http://mystepsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0