Sundsvall

I Fredagsmorse så åkte jag och Fredrik med Martin till Siri och sen drog vi vidare till Sundsvall. Var framme till 11 ca, träffade på Micke, Smulan, Lena och Göran ganska så direkt:) Gick igenom Ikea, Birsta och sen så träffades vi alla och åt julbord på Ikea. Fredrik ville det och för en gångs skull så fick han då som han ville. Så här i efterhand så var det ju bra att han fick som han ville då redan på Fredag eftersom han blev dålig i magen och inte var så matig resten av helgen, eller fortfarande inte!
På Fredagkväll så kom Thomas och Maria och lite senare så rullade även Kalle och Madde in i Sundsvallsregionen. Vi umgicks och mådde gott,  gjorde inte något särskilt.
Lördagen så shopades det nog mest hela dagen, vi var på en mysig resturang och åt på kvällen. Innergården. Så hade vi julklappsutdelning och sen så gick vi på kasino en liten sväng. Jag har nu luskat ut hur 21 funkar så ev, så ska jag pröva det någongång i livet!
Söndag så sov vi länge, åt frulle åkte en sista snabb sväng på Birsta, men Fredrik pallade inte riktigt så vi åkte hem ganska så tidigt.
Fredrik är fortfarande kass i magen och min magen mullrar som bara den, jag har inte tid att vara sjuk!! Hemtenta den här veckan. Otroligt att man ska drabbas av östersundparasiter fast man bor i Görvik:(

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken trevlig helg du haft! Ni har det här som tradition va? Var Emma och Julie med? Hoppas verkligen du klarar dig från magbekymmer! Vad handlar tentan om?

2010-11-29 @ 23:26:49
Postat av: Madde

Jag har också varit lite risig i magen sen vi kom hem. Eller egentligen bara ont i magen... inte kul, men ganska lugnt ändå, än så länge!!



Ja, de va en kul helg! Synd det går så fort bara!! Tror vi åker på fredag morgon nästa gång också!! :)

2010-11-30 @ 07:50:49
Postat av: Malle

Utvecklingspsykologiskateorier=) Alla barn var hos Siri, och nästa år åker vi på Fredagen, mycket bättre på någevis:) Kraaam till alla

2010-11-30 @ 10:23:43
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Lilian

Jag ska kolla upp böckerna:o)



Hör också av dig till Hammerdals bibliotek för de du inte får tag i, för då kan han ta hem minns jag :o)



Huvva, för magsjuka. Har han drukckit parasitvatten, eller är det "vanlig" magsjuka? Annars lät det ju som att ni hade en riktig toppenhelg!:o)



Krams!

2010-11-30 @ 19:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0