Helgen som gick..snabbt..

Helgerna går snabbt och blir ganska intensiva. Alltid är det saker som ska hända när F kommer hem, jag vill göra och han vill bara vara..och ni kan ju gissa hur det blir=) Så i helgen så åkte vi redan i Fredags in till Stan, middag på Plaza och sen på basket! Tack för det Siri, och tack Maria och Thomas för sällskapet. Efter matchenså följde m&t med oss till stugan, tack för det Sally.. och vi bara var bara slö och slapp framför Tv.n, barna la sig och somnade ganska så direkt.
Lördagen tillbringade vi på Storsjöbadet! Mycket lugnt, inte alls mycket folk så det var toppen. Efter badet så var vi på barnenshus och letade present till Jeppe,det tog 2 timmar bara!
Söndagen tillbringade vi med att först köra in ved. övriga i familjen åkte sen och grattade Jeppe, jag fick stanna hemma och titta på en föreläsning:(
Vid kl 16 så kom Kim, Rickard,Jenk å Mamma med sambor barn osv.. på middag:) Ett mycket trevligt avslut på en mycket trevlig helg!

Kram

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag som gillar när det händer saker tycker det låter som en alldeles underbar helg :)

2010-11-22 @ 19:43:05
Postat av: Madde

Ja, de lät som en toppenhelg! Kul att få träffa Din familj igår i af, synd att inte Du kunde komma också, Malle, men jag får ju träffa Dig nu till helgen i stället då!! :) Då blire sköj också!! :D

2010-11-22 @ 21:52:33
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Malle

Det kommer att bli toppen:D

2010-11-23 @ 08:36:50
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Lilian

Huun va' artut!:o)

2010-11-24 @ 19:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0