Nu känns det tugnt:(

..och jag vet att det finns dom som har det värre!! Men... jag hade verkligen sett  fram mot helgen och det är nu bara att konstatera att det blir inget Ålåsen denna helg heller:( Nu är Fredrik sjuk och jag ligger väl snart med! Usch och fy vad blää det här är!!!

Kommentarer
Postat av: Madde

Usch va tråkigt med alla sjukdomar!! Jesper har ju öroninflammation oxå, men vi åker nog till Ålåsen ändå till helgen. Få se hur han mår då. Han är mycket piggare idag, ingen feber. Han fick en snabb-kur med penecillin på fem dagar. Så vi får se hur han mår till helgen då om det blir nån slalom eller om vi bara tar det lugnt.



Sen är det ju som vanligt att jag inte kan kommentera Jennys inlägg, men jag är nyfiken på resultaten Ni fick från grabbarna!! :)

2010-03-25 @ 08:25:46
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Marika

Ja avsky magsjuka! Nu har vi fått tid hos läkaren för Kalle. Febern går inte ner och blöjorna fortsätter att svämma över! :)

2010-03-25 @ 09:33:30
URL: http://ottossonsfyra.blogspot.com
Postat av: Malle

ja fy vad trist allt det här är:(

2010-03-25 @ 13:04:36
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tråkigt att behöva ställa in! Verkar som om många är sjuka för tillfället. Tur jag mår bra iaf :) Undra vad jag gör för fel när jag skriver inläggen?? Om det nu är så att de inte går att kommentera! Kanske webmaster Henke vet nåt?!

2010-03-25 @ 14:42:40
Postat av: Lilian

Nä, nu får ni ta och krya på er sjuklingar! KRAMAR!!!!



Ja, jag undrar också vad det är som gör att det inte går att kommentera. Det måste ju vara ngt i ngn inställning, eftersom det konsekvent varit Jennys inlägg man inte kunnat kommentera på nu på väldigt länge...? Det är lite frustrerande!



2010-03-25 @ 20:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0