Hemma igen

Har nyss kommit hem från min Sälen-weekend. Skjutsade hem Elin till Bälg så Pekka skulle slippa riva upp Olle. Kallas väl snäll storasyster tror jag :)

Det har varit jättebra trots att vädret varit skit. Vi blev också bara tre, meningen var att vi skulle vara fem men två drog sig ur i sista stund. Fast det gjorde inte så mycket om jag ska vara ärlig. Elin och Carro är två väldigt trevliga människor som jag trivs bra ilag med! Helgen i punktform:


¤  Trevlig bilresa både dit och hem trots de 35 milen. Vi har avhandlat en hel massa lättsamma och mindre lättsamma ämnen.

¤  Härligt med sovmorgon och sen ha frukostsällskap.

¤  Fantastiskt trevlig lunch med slalomåkarna Elin och Carro på ett värdshus i Tandådalen. God mat och tjejigt fnitterprat och spanande.

¤  Fruktansvärd skidtur runt Myrflodammen igår eftermiddag medan jag väntade på att Elin och Carro skulle åka klart. Bakhala skidor så jag var tvungen att saxa vid typ 1% lutning. Men en väldigt nöjd känsla när jag var klar.

¤  Skönt stughäng idag på förmiddagen innan vi tog tag i städningen och åkte hemåt.

Åker hemåt på torsdag kväll, vi kan väl höras nåt om när alla har tid och kan träffas. För jag vill umgås med er :)

Kram


Kommentarer
Postat av: Lilian

Oki, nu är det Maddes inlägg jag inte kan kommentera på så jag kommenterar på det här då först och sen på Jennys lite längre ner.



Madde: Lilla goa' gulliga Joel!:-) Det är inte lätt för dem när de börjar förstå att det finns en värld utanför deras eget närmsta liv. Lillplutten! Men så spännande också! :-) Krama dem från mig!



J: det låter ju som om du haft en toppenhelg!:-) (förutom skräckbacken förstås!) Jag tycker att du ska komma hit istället nästa helg, för då flyttar ju vi...;-) Kan inte förstå att du hellre vill umgås och har roligt, än att bära upp en astung garderob uppför trapporna till åttonde våningen på grund av att den inte går in i hissen...;-) Kör försiktigt när du åker upp! Krama varandra från mig!!!

2010-03-28 @ 23:34:24
Postat av: malle

Jenny,nu först såg jag ditt sms:(

2010-03-29 @ 08:31:48
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha, man vill ju inte ringa försent till småbarnsföräldrar.

2010-03-29 @ 12:17:25
Postat av: malle

men jag var ju vaken! bara det att mobilen va på vift:(

2010-03-29 @ 17:25:23
Postat av: Madde

Låter som Du haft de härligt, Jenny! Jag åker till Inviken på torsdag, kommer hem på söndag. Måndag åker jag till Ålåsen för att vara där hela veckan, förutom onsdag då jag måste hem och jobba en sväng. Stannar där till fredag. Lördag åker jag till Åre och stannar till måndag... fullt upp. Men jag vill gärna träffa Dig om vi hinner, kanske Du vill ta en tripp till Ålåsen?! :) En skotertur eller bara grilla i finvädret?! Vi få höras någe!! Kram

2010-03-29 @ 20:57:39
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: malle

kanske vi ska sikta in oss på Ålåsen på Måndag?? Marika, hur ser ditt påsklov ut?

2010-03-29 @ 22:34:01
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Marika

Ja, just nu är jag sjuk - och hoppas peppar peppar att det bara blir jag. Fredag: vara med farmor Lördag-Söndag: Fiskviken Måndag: Ålåsen?

2010-03-31 @ 11:53:38
URL: http://ottossonsfyra.blogspot.com
Postat av: Malle

Vad lider du av nu, förskylning? För det är väl inte magsjuka igen? Du är nog frisk till helgen ska du se. Då bokar vi in Ålåsen på mån då:) Krya på dig nu!!!!!!

2010-03-31 @ 13:16:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0