17 000 steg idag:)

Blir så glad när ni skriver inlägg men sen så är jag inte så himla duktig på att göra det själv!

Ni ska få en liten uppdatering på hur en dag i mitt liv kan se ut;)

Åkte på jobbet till 7.30 imorse. Martin satt hela vägen till Hammerdal och sa allt han inte ville göra. Då sa jag att jag tänkte inte köra han till Mobacken och då skrek han att han ville på mobacken..ja, det är ungefär så vi pratar nu för han är väldigt tvärtemot!
På förmiddan så hade vi gympa och sen när vi gick tillbaka på jobbet så gick jag på Ica och handlade till lillavasaloppet som går av stapeln på måndag.
Efter lunch så var vi ganska så slöa, spelade lite spel, kammade hår och bara satt och myste. Sen så huxflux så var det mellis, stökade bort efter det och diskade lite och så var det ju dax att gå hem. Hämtade Martin och handlade.
Väl hemma så åt vi rester och sen så körde jag upp skidspåret. Körde fast och i storsinnan kastade jag av vikterna i snön och fick gå till Anders och säga att jag lovar att ta bort dom men inte än på någras månader.De ligger på hans lägda) På vägen hem så träffade jag David, han var på väg hem till oss för han hörde ju dom andra barnen som var ute och lekte på våran gård. Per skulle var barnvakt men när han tröttnade så gick han bara in med David, problemet var att Gertrud hade inte hört de och David gick helt sonika ut igen:)
Sen så har jag bakat pitekaka och tre limpor. Och sist men inte minst har jag varit ute och letat kattongen, där av alla dagens steg;) Hittade henne tillslut så nu kan jag sova gott inatt och veta att Julie kommer att bli så lycklig när hon vaknar i morgonbitti.

sov så gott, tänker jag göra iaf:)


Kommentarer
Postat av: Madde

Va bra att Du går mycket! Så går Du några för mig också!! :) Även om min är trasig så har jag den på mig, i förhoppningen om att den helt plötsligt ska vakna till liv..! Å så känns det bättre, jag fortsätter ändå att ta onödigt lång väg till toaletten eller skrivaren på jobbet, och går ner till källaren någon gång för mycket. :)

2010-03-19 @ 08:13:39
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: malle

Haha, det låter ju bra det:) Jag har en stegis i min jackficka, den skulle du ju få härromdan:( kom förbi på jobbet idag så kastar jag in den till dig i bilen:)

2010-03-19 @ 13:31:59
Postat av: Lilian

Perfa att det blev så många!:o)



Ha ha, ja, att göra saker i sinnan är ju sånt som man kan ångra i efterhand ibland!;o)



Ska jag få se den där kttongen, eller?;o)

2010-03-19 @ 21:04:50
Postat av: Marika

Är det en ny kattunge? Vad var det för vikter (jag fattar nada). Huffa för rymmande David. Jag skulle inte vilja ha Kalle springande efter den där vägen. Jag låg så jäkla bra till i stegandet men nu har det ju varit två usla dagar - men jag ligger fortfarande över 10000/dag i snitt. Första gången sen i augusti!!! :)

2010-03-20 @ 11:51:58
URL: http://ottossonsfyra.blogspot.com
Postat av: Malle

Det är Twaila jag menar och vikterna ligger på spårkälken så att det ska blir bra spår:)

2010-03-20 @ 18:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0