Lördagen 5 Juni

Idag har det blåst kallt igen, solen skiner väl mest lite från och till men det hjälps liksom inte när det ska blåsa så jäkla kallt. Madde och jag gjorde iaf en utflykt och satt ute och fikade i kalvhagen, men Martin tyckte inte det va så kul, utan pira och gnall att han frös och ville hem och tur va väl det för Marika hade nog fått lite problem om hon skulle ha försökt sig på att ta sig dit ut med 2 småtroll och en vagn( hon va ju lite sen i starten  hon;) ).
Väldans så trivsamt när dom kommer och hälsar på, det är ju det som förgyller dagen, att man har sina vänner som tittar förbi ibland!! Ska försöka tänka på det och kanske kunna masa iväg mig själv någongång för det är jag så himla dålig på! Skärpning Malle!!

När "gänget" hade åkt så kom Maria hit och fick titta på när Fredrik bytte bromsklossar ( kom även med goda tips) och när jag oljade in utegolvet. Sen så följde jag och Maria med Jessica upp i skogen för att skrämma bort björnar när hon sprang spåret ett varv, ( hon tyckte det var jobbigt att sjunga högt och springa samtidigt?! ) Sen avslutde vi kvällen med en kopp the!! Nu är det sängen som gäller!

OBS! Det har gått bra med stegen denna vecka, hoppas det håller i sig framöver med!

Puss å gonatt


Kommentarer
Postat av: Lilian

Härligt att umgås!:o) Synd att ni har så kallt, men det brukar ju vända efter midsommar. Har ni inte haft den där supervärmen i slutet av maj i år?



Vi har haft toppenväder hela veckan, men igår kändes det faktiskt lite kallare trots 22+ och sol, så det ska nog bli lite svalare i veckan.



2010-06-06 @ 11:45:40
Postat av: Madde

Ja de va kul att träffas lite, dan går så himla fort bara.



Nä Lilian, vi har inte direkt haft den där värmen som brukar vara. Det var ju iofs några dagars värme för en par veckor sedan, men nu e de kallblåst. Ser så fint och skönt ut innifrån men när man kommer ut är det inte lika skönt!

2010-06-06 @ 21:27:05
URL: http://mystepsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0