Gubben är hemma

Har fått hem gubben från fjälls äntligen. Han har varit borta i tre dagar, och utan mobiltäckning. Så de va skönt att han kom hem, utan att ha frysit ihjäl, de hade -4 grader i natt som va. Usch, tur han tog med tältet i allafall. Men där verkar han ha sovit själv, de andra sov i vindskyddet. Tokar! Ja ja, fisk hade han med sig hem, och två av dom grillade vi till middag idag. Det var inte fy skam! Väldigt gott faktiskt!

Har hunnit måla lite av baksidan av huset idag, hann inte så mycket, då jag, mamma och grabbarna gick ner på byn och tittade på traktorparaden. De va lite kul, grabbarna blev lite imponerade i allafall. Jag tycker de e så duktig som orkar gå. Nu tog vi ju bilen till mamma och pappa, men sen gick de utan problem ner på byn och tillbaka igen. Fyllde ju på med lite energi genom en glass då förstås, de hör ju som till. Fast egentligen skulle de och jag ha behövt lite varm choklad i stället, de va ju svinkallt! Kallblåst! Var är sommaren??!!

Nä, jag ska ta å gå upp till Kalle som redan gått och lagt sig, vill ju hinna kramas lite nu när han äntligen är hemma.......! Kram

Kommentarer
Postat av: Malle

min gubbe fick åka till skåne han, och med dessa strulande flygplan så får man väl se om han kommer hem till helgen eller ej...

2010-06-07 @ 21:08:39
URL: http://malleblixt.blogg.se/
Postat av: Jenny

Passa på och kramas Madde. Det är ju så trevligt :) Sommaren är för övrigt i Eskils. Vi har fantastiskt väder, varmt och soligt! Varför är Fredrik i Skåne?

2010-06-07 @ 22:24:14
Postat av: Malle

Han fick åka ner å jobba där en par dagar=)

2010-06-08 @ 15:46:21
Postat av: Anonym

Choklad är aldrig fel. :P

2010-06-09 @ 20:28:00
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Lilian

Huun va grett för er att ha honom hemma igen!:o)



Vilken hårding att sova ute frivilligt i -4 grader! brrr Åh, vad gott med "riktig" fisk!:o)

2010-06-11 @ 12:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0