Bakdag

Idag har jag bakat sen jag klev upp. 6 pajer, 2 cheescake, 4 limpor och bullar! Jäklar vilken tid det tar, man tycker att det går så fort men när det ska ha en massa ugnstid ja då räcker inte riktigt tiden som man tänkt sig=) När jag bakat klart så kom Kim och lagade ugnsluckan.... "det är ju bara" sa han och sen så var de gjort=)               tack för de!
Nu så har ungarna kvällsgympa framför tv.n tillsammans med Mora Träsk och jag ska gå ner och packa bullar och bära upp det på Bygdegården. Det är fullt i min frys=)
Kommer nog att sova gott inatt, det enda som grämer mig är att jag har säkert kutat 30 000 steg bara i köket idag, men på stegräknaren är det inte riktigt så bra=( men men man kan inte lyckas med allt!! Misslyckades även med limporna för dom fastnade och ville inte ur formarna!! surt sa räven, men jag tror dom kommer att gå åt iaf!
Imorgon så ska vi till Marika, tjoohoo!! Det kommer att bli livat å glatt och jag hoppas på strålande sol och att Marika har införskaffat en pool som jag kan ligga och jäsa i=)

Kommentarer
Postat av: Madde

Va duktig du e! Jag har också bakat idag, bara en kaka då, men ändå...! Ja, vi ses i måra!! :)

2010-07-05 @ 21:07:19
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Malle

Men du kanske inte behöver så många kakor =)

2010-07-05 @ 21:35:45
URL: http://malleblixt.blogg.se/
Postat av: Madde

Nä, jag gör ju inte det... tur! :)

2010-07-05 @ 22:03:38
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Marika

Men Malle! Inte såg jag dig ligga och jäsa i poolen inte!! Men allt annat du önskade fick du ju...

2010-07-06 @ 22:14:51
Postat av: Lilian

Jag minns med bestämdhet att jag skrev en kommentar här...? Jag skrev i af att jag hoppades att ni skulle få det trevligt i helgen (som man har när man är "äldre";o)) och vi verkligen önskar att vi kunde vara med!!! Bamsekramar!!!:o)

2010-07-10 @ 00:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0