Instängd i värmen

Just nu visar termometern på -37 grader. Känns inte toppen direkt... Det här jullovet skulle vi ju va ute och åka skidor, skridskor, skoter och ha roligt! Det har inte blivit så många av dom dagarna! När det "bara" var -15 till -20 grader så va inte smågrabbarna så sugen att va ute så länge, jag förstår dom faktiskt! Så nu sitter man inomhus och eldar i pannan så man svettas här inne i stället! Fast inte på morgonen då, värmen räcker inte hela natten, men ska väl inte klaga ändå, har runt 17 grader ändå. Det finns ju dom som har det kallare...

Vi var till Ålåsen i början av veckan, passade på innan den värsta kylan kom. Vi var inte ute så mycket ändå, men lite grillning och bobåkning hann vi med.
Grillning och skoteråkning i ÅlåsenGrillning och skoteråkning i Ålåsen

Kram å god natt!


Kommentarer
Postat av: malle

så sant som du säger, man vill vara ute och hitta på saker men det blir inget av det:( snart är vår ved inne slut så då blir det vackert ut och köra in mer hur kallt det än är ute...

2010-01-08 @ 09:28:06
Postat av: Jenny

Huga vad kallt! Här nere är det bara -13 idag och det känns ju nästan som sommarvärme med tanke på hur kallt det varit på slutet. Men snart blir det ju varmare och trevligare så då får ni passa på att vara ute!

2010-01-08 @ 14:44:13
Postat av: Lilian

Men! Jag är alldeles säker på att jag kommenterat här en gång...undrar var det tog vägen? Skriver väl ett nytt då...;o)



Jättefina bilder på killarna!:o) Fy vad lejsamt att ni har haft så kallt så länge nu! Hoppas ni får toppenväder snart!:o) Vi har jämtländsk mars här nu, med strålande sol och mellan -2 till -8 grader beroende på tid på dygnet. Ganska grett faktiskt!:o) Ni får satsa på finväder på nästa lov istället och "skotra" i Ålåsen då;o)

2010-01-11 @ 13:46:49
Postat av: Marika

Superfina bilder verkligen!!! :) Det var jättekul att hälsa på er i Ålåsen och mysa i värmen. Jag hoppas verkligen inte att det var sista gången.

2010-01-11 @ 21:05:15
URL: http://www.ottossonsfyra.blogspot.com
Postat av: Madde

Ja, eller hur, Marika?! De va ju Du som tog dom här bilderna!! ;)

2010-01-12 @ 07:59:49
URL: http://mystepsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0